He's the king

 
När jag har tid och lust ska jag omredigera hela bloggen. Lessnar ju bara så lätt! (sen att jag är helt inkompetent på bloggdesign är en annan femma)
IMORGON ska jag på intagningsprov. JAG DÖR. Vet inte ens vilken låt jag ska köra. Fuck. Tror det blir Hero Of War, den är så skön att sjunga, MEN när jag spelar den är det ett ackord som låter lite lustigt... Men jag tror inte det gör så mycket ändå. Det är ju faktiskt sången som är prio ett.
Klassen fick idag reda på att jag, Mathilda och Celine ska byta skola. Alla till tre olika. Så det var väl snäppet hysteri idag. Sen hade vi svenska examination idag med. Kul. Blev klar och kände mig nöjd faktiskt. Då fick vi en extremt lång rast så jag, Celine och Mathilda satte oss (la oss) på stentrapporna och myste i solen, och då ringde tanten från skolan och gav beskedet om att imorn smäller det!
Det läskigaste är att jag inte är nervös. Det är helt sjukt? Blir väl det precis innan jag går dit haha.
NU ska jag fortsätta med min städning.
Grattis kanelbullen på din dag. Själv har jag endast ätit en kanelbulle idag, men jag köpte tre åt mig, mamma och pappa.
MEN ASSÅ HUR SNYGG ÄR HON?!
         
   
COMMENTS
     
    » Anonym        

Har läst din blogg och det verkar som om du trivs i din skola.. Jag har iallafall fått det intrycket. Varför ska du byta? :P

    2011-10-05 // 16:28:46                                
     
    » Sofia        

Jag trivs faktiskt superbra! MEN jag har nyss kommit igång med musiken på riktigt och jag känner bara ett stort behov av att ha det på schemat. Kort och gott, jag saknar musiken supermycket! Jag ska definitivt fortsätta behålla kontakten med alla mina mysiga vänner jag lärt känna i skolan :)

    2011-10-05 // 19:08:58                                
   
       
   COMMENT HERE:

   NAME:
        REMEMBER ME
   
   E-MAIL: (NOT FOR PUBLICATION)
       
   URL/PAGE/BLOG:
       
   YOUR COMMENT:
       
     
 
Trackback