IN THA HOOD INGEL INGELWOOD

 
Börja nästan grina när jag märkte att jag råkat fixa svart rubrik! Så stryk över denna rubrik och sök sedan på youtube ( orkar inte lägga in här:P ) ungefär där han står och dansar bodde vi när vi bodde på första hotellet.

hehe när jag skriver detta är  kl. 04:51 hemma hos er folks. Här kan jag meddela följande:
Klockan är 19:54
Utomhus är det 95 F d.v.s ungefär 35 C
Jag sitter i pappas hotellsäng på Treasure Island ( visar bild nedan )
Tvn står på och det är live Mötley Crue ( Nicklas var så "snäll" och satte på det medans han och pappsen stack ner och checka in en natt till på treasure island-.-)
Jag har köpt fyra Amerikanska tidningar på fyra dagar och jag har läst ut varenda ord i de ( eller njae, inte kanske varenda ord. Det som var intressant d.v.s jonas brothers, twilight. Ja och sen de där roliga artiklarna om typ Miley Cyrus, Taylor Swift, Taylor Lautner) ( och ja Lia och Zahra om ni fortfarande är intresserade så kan ni få en poster på det lilla gullet:P )
hmm, nå mer update? HETTAN ÄR DET VÄRSTA JAG VART MED OM.
Man går kankse en bit och man börjar svettas och så kommer det skugga om man tänker "Ja äntligen skugga" Men nejdå Moder Natur vill bränna upp oss så därför är skuggorna inte ett dugg kalla!!! Det blåser inte ens kallt!!
Det låter ju som aatt det inte är så jävla varmt när man tänker på hur många grader det är ute men det är tamefan det värsta jag vart med om EVER!

Hehe guuuuuuud vad jag har shoppat:P
JULIA ROXELL JAG HAR KÖPT DIN FÖDELSEDAGSPRESENT NU!!! Ehm ja, det har just nu blivit bara en men jag lovar dej att köpa nåt mer gulligt! Och sen ska jag fixa nåt underbart till Andersson och Mahidy;)

En sista grej:
Ska koppla in telefonen till datan så kan ni se lite USA bilder och sånt skit:P

Nu ska ni få se mitt hotell

hehe lite lekstuga över stället;)
 
     

Ingelwood Ingel Ingelwood

 
First day in USA.

Igår åkte vi ner till Arlanda och checka in sedan vare bara att sätta sig på flygplanet. Vi åkte från Stockholm till Chicago. Det tog ungefär 8 timmar och sedan bytte vi plan i Chicago och åkte ett skitplan i fyra timmar till Los Angeles.
När vi väl är i LA får vi springa till en buss för att komma till ett hyrbil ställe. Sedan försökte vi hitta vårt hotell.

Ja man kan ju säga att vi inte bor i det schystaste stället. Vi bor i slummen. Jaja whatever. Det blir bra. V i komme´r ju sticka upp till Hoollywood senare ochkolla in det sen äre crossbanan och Las Vegas som gäller;)

BTW. Vet ni vad som hände igår?
Det var en jordbävning!
Iofs var det en ganska liten enligt mej men tydligen så var det en riktigt farlig!!
Men det började med att hela väggen och TVn skakade! Jag och cicci sprang in till nicke och pappa och sedan gick pappa ner till Lobbyn. Idag fick vi reda på att det var den värsta sedan förra året. ( jag tror det var förra året. lite svårt att lyssna när man är trött så in i helvete) 

Nej nu ska jag in i mitt rum o byta om sen ska jag nog hoppa i poolen. Den är skitvarm och eftersom kl är runt åtta är ingen i poolen än! YIHOU POOLEN FÖR SEJ SJÄLV:D

ByeByeFromUnitedStatesOfAmerica
 
     

Allting kommer lösas och bli bättre igen!

 
Hahah gullig konversation med Zahra

( Sa ju att hon blivit mjukis)

 
     

I promise you there will come a day, Butterfly fly away!

 
JAG ÄLSKAR DETTA BILDSPEL!!!






 
     

It´s the Climb

 
AAAAAH STRESSIGT IMORN!!!!
 Släkten kommer då

1. Baka
2. Städa
3. Åka till IKEA
4. Åka till Vinn och köpa twilight DVD
5. Eftersom jag är så lat kommer jag kanske få packa imorn. Det jag egentligen borde göra nu, men jag blir nog kvar här ett tag till:P
6. Förmodligen göra liiiite till läxor
7. Fixa sej
8. Sen kl. 2 kommer släkten!!!

GAH HUR KOMMER JAG HINNA?!?
 
     

Ställ er upp, Hur låter hund? Säg VOFF!

 
Hahha bara för att Zahra hatar att jag lägger in lååånga inlägg istället för korta och flera sååå detta inlägg är till dej Zahrahotnights!

Moi shuus and Zahras shuuus * TAGEN IDAH* Don´t think I´ve forgot about you <3
 
     

Those poor unfortunate souls

 
MA BIRTHDAY!!

Hehe officiellt fjortis nu:P

Haha Dagen då: Skolan fyllde tjugo år ( sammanträffande eller hur? ) så då hade vi friskis o svettis. Hela klassen var typ "sjuka" Eller ja, inte Jesper då som verkligen har brytit benet eller stukat benet eller nåt sånt skit.
iallafall hade alla en instruktör som hade på sej en sån här mickmygga och Malin har varit lite lurig hela veckan och typ sagt: Haha vänta bara tills din födelsedag. Och gissa vad. Helt plötsligt säger den där bruden ba: Vi har ett födelsedagsbarn här idag, Sofia heter hon. Och sen försöker Fanny, Malin och Ellinor få mig att stå upp men jag satt ner och så sjöng hela ( nja, mer hälften eller alla småbarn som stod längst fram ) skolan. Skönt slut på veckan!

Dagen fortsatte tråkig och långsam! Ungefär som vanligt...

Ikväll skulle vi käka på Vita Hästen ( en restaurang som serverar grymt god mat ) Men pappa var svinhungrig och Cicci ville oxå ha mat och hon kunde inte äta någonannan stans än hemma såååå det blev Sibylla. Läskigt nog så sa Lia det i skolan idag.
Usch hon känner mig för väl!
Zahra har blivit en mjukis för att jag ska sticka till United States of America:O
Och Julia Andersson har blivit galen:P
Och Malin är en skitunge

I love ma friends!!!

 
     

You Can´t feel anything, that your heart don´t want to feel!

 

Ska bara göra ett snabbt  " Bild blogginlägg" innan jag ska gå och borsta tänderna och sen kanske läsa.



Puss och Godnatt

 
     

Fearless

 

Hellú

Familjen o jag satt å snacka USA nyss typ. Världens sämsta planering men det blir väll bättre planering när vi väl är där. Juste jag fick min ledighetsansökan beviljad med ett vilkor om jag gick runt till varje lärare vi har och frågar om vi har prov/ läxor och sådant. Pust! HAr redan gått till Matte/No läraren och fått läxor o sånt skit av henne. Bildläraren fråga jag idag ( mest på skoj ) Jag ska rita av Hollywood skylten XD
På tal om rita jag har typ blivit klar med Jeremy Lusk bilden. Tog bild på mobilen men jag har ingen datakabel än men jag lägger ut bild snarast som möjligt;)

Var hos tandläkaren idag oxå. Eller Tandregleringen d.v.s Tandställningstandläkere. Dock är mina tänder otroligt fina o raka men jag har typ överbett eller underbett eller nåt sånt så jag ska få en enkel tandställning!!
De kommer limma några grejer mellan mina tänder och sen ska en gummisnodd sitta och hålla allt:O Sen när jag ska käka o borsta tänderna tar jag bara bort gummisnodd, just like that!

Aja nu äre dags att träna elgitarr;)
Pysspysspyss





 
     

I shouldn't be asking myself why

 
Hellluuuuu

ME LOVE SPOTIFY!!!
Kusin fixa konto åt mig och syster, YIHA!
Messar lite med Jroxell just nu, lyssnar på musicale och väntar på att malin ska sluta prata i telefon så jag kan ringa henne:D

Har målat i dag oxå, efter en städnign i helaaaa huset... PUST!
Nej nu har jag inget mer o skriva så jag ska återgå till att leka lite med spotify:D
ME ADORE ANNY MOOOOOOORE:D Puss
(hehe när jag inte är så trött skriver jag ett lite mer vettigt blogginlägg)
 
     

Don't even talk about the consequence

 
Hellu:P

Idag har jag varit i U-V Centrum. Orkar inte skriva hela namnet:P
Jag köpte två klänningar, en från GIna Tricot och en från Vero Moda=) Jag träffade Julia Anderson aka Bullen ( för närvarande har jag döpt henne till bullen) och Isabelle Carlysle aka Bellsibubb. Haha har haft det lite roligt med smeknamn denna dag.

Sitter å lyssnar  på nån Taylor Swift låt, You Belong with me. Gillar hennes låtar, de är pretty funny och sen gillar min gitarrlärare (och jag med) gitarr kompet (äsch vet inte hur det stavas) Cicci har typ nyss kommit hem så jag funtar på om jag ska stänga ner och försöka sova. Jag och Bullen har nyss tryckt i oss en påse chips och kollat på The Sisterhood of the travelin´ pants 2 haha låååångt namn:D

Nej jag tror jag ska fixa min ipod nu, den är ju lite knasknas så det går inte att ladda med vanlig laddare utan de måste laddas från datan så det får den ligga och göra hela natten...

Sleep well

BTW jag började skriva ett blogginlägg igår men den fucka up o då orka jag inte skriva om;)

Löve u muppohead<3