Soul black vinyl to stop your tears, you can use my stereo

 
Sånt här gör en också lite sådär extra glad!
 
     

Cause this is Africa!

 
Ska rensa lite bilds och musik och sen försöka föra över mina bilder som jag tagit och sen lägga in några här så det blir lite roligare inlägg:) Har tagit hur mycket som helst men kan inte lägga in något för jag har inge minne på datan..

Hahah juste fick hem 50 bilder jag beställde. Så fina. En massa fina sommarbilder, så jag ska sätta in de i min sommarscrapbook som jag halvt börjat med. Vill verkligen få igång den bara för skoj liksom.

Oooh någon mer än jag som blir så jävla inspirerad av sådana här sidor? Scott McClellan
Liksom titta:
Nu skulle det ju vart PERFEKT om jag hade nya bilder och photoshop att leka med men sen så självklart har man ju inte det så där rök mina kvällsplaner. Så det får bara bli fast and the furious och kanske lite Sourcream and Onion så magen sjunger också.
Godnatt.
 
     

We are family I got all my sisters with me

 
Jag.Vill.Ha.Ian.Somerhalder.

Så nu har jag sagt mitt. Behövs inte sägas något mer.

Nani (nu slutar jag länka hennes blogg, den FISRUMPAN) gav mig lite advice- musikadvice. Det gillas ju alltid. Så idag var Nanis dagliga dos Radiohead som fick bli MITT hot topic. Började faktiskt gilla en låt av de som heter High and Dry. Rätt skön sådär:)

Tänkte slagga nu, duvet det säger man om man är cooool, för jag börjar min prao fyra imorn (HEHE). Dock ska jag ändå vakna vid typ tio för jag ska duscha och sen åka in till Sollentuna C och luncha med Malin. Sen slutar jag vid åtta-nio så det är ju oxå rätt negativt:( Men det kommer nog bli kul, ska få se hur ett rep går till. De ska ha en Beatles konsert och då antar jag att jag kommer få kånka instrummet. YIPPIE-.-'


Och om någon (förmodligen ingen) undrar varför jag inte dragit upp några nya frääsha bilder. bara jag som märkt? Okkeej då. Nej men det kommer! Malin fick en systemkamera i födelsedagspresent och gissa vilket märke hon valde? CANON? CANON AV ALLA JÄVLA MÄRKEN! Den enda jag INTE förstår mig på at all! Nikon hade väl vart rääätt okej och Sony hade hon vart min lilla älskling, men en CANON?! Haha, ursäkta mitt nervous breakdown

MEN vi ska i varje fall fota då på höstlovet som kommer OM EN VECKA! Även fast jag inte ska göra något kommer det bli sååå skönt att bara dra runt i Rotebro (aj knoow fedt mä in tha hood) med min lilla (betoning på lilla) vän Malin och Cepastian och grek och Fredrik och andra. HAHA OJ vad det där lät som om jag bara drar runt med vääääärsta gänget nu. Inte sant, tro mig INTE sant hahah!

Godnaeeght



Nääämeen OJ det bara rååååååkade komma upp? Vet veeerkligen inte hur.
Det är min iphonebakrund btw. That means by the way, hahah
 
     

River en vacker dröm när alla vill se dig dala nu Håkan Hellström

 
Uashaa... Trött, trött, trött! Varför sover du då inte lilla sofia? Kanske för trött för att lägga ner datan, stänga igen chipspåsen som så vackert ligger oberört bredvid mig(nat), ta bort det irriterande överkastet som jag tänker att jag ska vara så duktig att ta på när ändå ingen ser't, ta av mig alla jobbiga kläder och på med feting marlboro tröja (slängde min använda goosiga i tvätten för mamma skulle tvätta rött så nu får ja ta en EXAKT likadan fast den är lite hårdare och oanvänd) och sen släcka och på med musik och sen sova. Nej juste det lät ju asjobbigt så därför väljer jag att ligga och gnäll ist:)

Min vän Nani (vafan ska jag länka hennes blogg egentligen, hon har ju ändå inte låst upp den...Än hihi) ska säga en massa bra musiiik, lucky meee:D

Usch nu känner jag mig som en sån där coooool F95a som jag "tjatat" om på bloggen...


Näej går och lägger mig ist. Haade tänkt testa den där nya almenacke grejen men ångrade mig haha.

Godnajt



CoolF95a_fjortis.se+sinandracooolakompis_95
 
     

Girl this is our song!

 
Wow, betyder det att när man inte märkt den där lilla almenacksgrejen att man inte uppdaterar så ofta.... whupsi

Tänkte bara slänga in ett litet videoklippet (kärlek kärlek kärleeek) på Ian Somerhalder även känd som Damon Salvatore i Vampire Diaries

 
     

She said I don't spend time like I really should. She said she don't know me, anymore.

 
Ligger och kollar på kungarna öber tylösand. Vilket jävla sjukt program! Kunde de inte hittat liiiite blåstare människor. Haallåå, de får ju mig att verka dum i huuvet? Han Jokiboy har man ju hört en heeel jävla del om och han verkar ju rent jävla.... Äh jag vet inte ens vad?

"Vet ju inte vad han får allt ifrån? Han bara kommer på't. Stoppa en bikini i smörpaketet och hänga upp den... Aah fan så jävla påhittig asså, synd att inte jag kom på det. Men men blåst som jag e"

Och sen brudarna. Jag tyckte att Svenska New York fruarna var förnedrande för sverige men grattis kungarna över Tylösand ni har nått toppen av botten. GRATTIS!

Och vad är snacket om att de är dåligt föredömme? Neeej, jag har lärt mig att jag ALDRIG NÅGONSIN SKA JAG DRICKA! ALDRIG ALDRIG ALDRIG


"Hon spottade i sin hand och så spottade jag i min hand och så skakade vi hand" Sen kramades de och han tog handen som var insmord i varandras saliv och lixom stryker hennes rygg typ... Äää får kväljningar!!
Han Jokiboy kan ju typ... dö?



Hon i mössan är min kompis kusiiin //CooollF95@jagärnörd.se:)
 
     

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

 
OHOHOHO Håkan Håkan HÅKAN. Är han en underbar och gullig person? JA. Sjunger han som en freaking gud? JA. Har jag hans cd med en feting signering över och känslan av hans kram? JA JA JAA

Helt jävla otroligt! När vi stod i kön ute (ohja, utomhus. I typ 2 grader kändes det som. Där fingrarna frös till is och öronen trillade av. SÅ värt de!) så lyssnade jag på Håkan och sen kom ett stort glasfönster där man såg in och såg han sitta där och signera. Det var en rätt mäktig känsla att en glasruta ifrån sitter den personen som jag lyssnar på JUST NU.

Tror jag aldrig vart så skakig och lycklig och helt otroligt varm i kroppen, även fast jag frös, förut!
Hur kommer det vara på hans konsert som jag och Nani ska på? Förmodligen bättre!

Nu ska jag somna innan jag faller ihop.

Imorn ska jag sova över hos Malin och på söndag äre kalas hos kusin och sen på måndag börjar praon. HAHA fick min sista praoplats idag vid typ ett(y) Ska praoa hos min moster på en inredningsbutik. Andra veckan ska jag praoa hos min gitarrlärare igen. mysigt mysigt.

Godnatt



Första glutten. Tagen med iphonen så därav sämsta kvaliteten. Bättre bilder kommer inom kort!
 
     

Standing where you left me...

 
Har tittat på Desperate Housewife, Cougar Town OCH den där nya serien efter Cougar Town.
Varför? För jag inte hittade kontrollen och var för lat för att ens tänka på att göra annat.
Dagens goda: Jag har två stora chipspåsar i mitt rum och höll undan mig från de hela tiden även hur mycket jag än ville ha't!

Nu ska jag sova och sen... PÅ TORSDAG SKA JAG OCH NANI PÅ HÅKAN HELLSTRÖM SIGNERING!!! VI KOMMER ATT FÅ TRÄFFA (I "värsta" fall se) HÅKAN FUCKING HELLSTRÖM!! Sen ska jag köpa nya skivan där oxå 149:- bara!
Aaah är så glad att jag spricker.

Nej fan jag måste sova nu! Godnatt:)

 
     

I need to know

 
 
     

Hur högt vill du fara?

 
Inte för jag är en direkt mjukisbyxperson, VERKLIGEN ingen mjukisbyxperson, känner mig ful och äklig varje gång jag har det offentligt. Asså t.ex. häromveckan när vi skulle till spåret så var vi tvungna att byta om i skolan och sen gå över hela skolan och jag ville bara sätta på mig en plastpåse och dö lite för jag kände mig så ful. Inte för att mjukisbyxor är fult eller något sånt, bara det att jag känner mig otroligt ful i det... Är väl lite som min käre storasyster på den fronten:)

MEN här kommer twisten på det hela, dessa brallor är lite 2 die 4 (om man nu är en sjukt fokuserad djurgårds supporter)





399 SÅ värt det! Måste bara få lite cash... kommer visst på onsdag men sen sparar jag ju 350 spänn så det blir ju bara 700 nånting (matten dååååliig här). Nu ska jag göra so Godnighte folke:)
 
     

It's in the water..

 
Kollade igenom lite gamla blogginlägg och skrev aldrig att jag hittade Tällberg bilder haha! De ligger på en mapp i en mapp i kameran det var därför jag inte kunde se de när jag satte på kameran. Så nu är jag glad igen:D Dock så försöker jag föra över lite bilder till en extern hårdisk. Har tydligen 14779 bilder på min data så det är väl dags att rensa:'( Hatar att rensa, för det är ju en del av förändring och jag HATAR förändringar!! De flesta förändringarna är ju negativa och det är såå jobbigt!

Som på alla bussar nu, det står inte vilken busshållplats man är på! Det står bara *** på där det borde stå vad det är för busshållplats. Så man får gissa sig fram och försöka komma ihåg i huvet vart man är... INTE KUUL! Hoppas det är bara ett fel eller nåt sånt för annars blir jag arg!


NU ska jag geeka spel:P Godnatt



Håll med om att den här KAN vara världens gulligaste bild. Från en hemsida som jag inte kommer ihåg namnet påXD (Y)
 
     

Next time your in London!

 
Little Majorette – London: låt man kan lyssna på samtidigt som man läser. I do:)

JAG HAR FÅTT MIN IPHONE NU!!
Brorsans gamla men endå. oooh är så glad så jag skulle kunna döö typ! Men nu råkade jag av någon konstig anledning ta in alla mina twilight bilder så den står och synkar nu och jag kan inte ta bort de än...

Hahaha men det kommer bli lite svårt att messa eftersom jag inte haft någon touch, har bara kört lite på ciccis eller pappas. Men sen har jag ju en Itouch så jag vet ju om touches. Ooooh ÄNTLIGEN!

Nu ska jag fixa en massa spel och sen ska jag geeeka de. Godnatt:)


 
     

If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

 
Springer upp varje gång idol börjar efter pausen och springer sen ner när det är reklam igen. Mysigt gäng de där idolerna är. Kommer bli kul att se vilka som går vidare och vilka som inte göre't. Dock detta år så har man ju några sköna fiskar på minnet som verkligen inte kommer försvinna och det är ju Olle, Linda, Geir och Jay såklart. (påtal om Jay så ska min son heta det om jag får nån. Hihi, fast bara med ett J men uttalas Jay. Cooooolt vah?)
Men nu blev jag lite halvt kär i den där Daniel. Dock så skulle ju vem som helst få mig att falla med John Mayer men endå.

Jaja, bort från idol snacket. Sitter och för över lite bilder till en extern hårddisk. Har 721MB kvar av 141GB... Hemskt. Har spenderat bort 141GB! Spenderat.. konstigt ordval?
Men nu så ska allt skit över till den där sablans hårddisken. Hahaha hitta en massa töntiga bilder på mig från typ 2002 och sen helt plötsligt från 1998 typ. Hahah sååå gullig jag var när jag var liten, sen när jag blev typ sex, sju, åtta (den tiden jag gärna kallar typ Demon tiden. Hatar kaxiga små jobbiga snorungar vid den tiden. Dock finns det gulliga sjuåringar men majoriteten är demoner)  så var jag ju inte lika söt och gullig direkt..

Kan ju visa en bild från lucia när jag gick i fyran.




Jag dör!
 
     

And i'm like fuck you!

 
Skojade bara om att bilder från tällberg ska komma upp. Cyberspace sluckade upp alla som en liten köttbulle. Är så arg så det går inte att förklara! Får väl klandra mig själv som raderade alla efter jag trodde att jag fört över de till äckel datan. Trodde datan skulle ta emot bilderna men neeeeeeej såklart inte den har ju slut på minne för att jag en gång i tiden spelat spel och sen trott att jag avinstallerat men såklart inte för alla datorer suger!

Tänk egentligen hur underbart det skulle vara utan datorer. Komma hem från plugget och kanske t.o.m göra sina läxor då istället för att sätta sig direkt vid burken och bli fet och få fyrkantiga ögon.
Det värsta är ju att man bli så beroende av de tills datorerna sviker dig som fan. Det kommer ju alltid finnas att det kan bli fel i datan och då kommer allt försvinna eller att man får virus och då försvinner ju allt tillslut...

Är så jävla satans arg så vet inte vad jag ska ta mig till!! Tänker på att nu kommer jag aldrig minnas Tällberg 2010 för att jävla datan ska vara...Finner inte ens ord till vad den är! Eller inte ord som riktigt passar in att skriva direkt..


Nu ska jag lägga mig under täcket och bara gräva ner mig och får hoppas att jag blir på någorlunda glatt humör imorn.
 
     

XXXO

 
Vart i Tällberg i en helg med mami och papi. Bara relaxa lite och andas in den daländska luften och känna sig helt avkopplad är så jädrans najs! Har tagit så underbart många foton och hittade även två söta hästar andra sidan vägen som var gulliga nog att ställa upp som mina modeller. Fast en brun häst ville inte komma fram till mig, men en vit fin hona kom fram, men jag märkte att jag är lite smårädd för hästar. Hahaha trodde den skulle hoppa över stängslet och hoppa på mig och äta upp mitt ansikte...

Men jag hinner inte föra över alla bilder och redigera de, så det får bli imorn:) Hade tänkt åka till sollentuna med Malin efter skolan. Bara hon och jag, vi tänkte gå till biblioteket och kolla om det finns en prao plats till mig där. Jo jag vet att det kan låta jääääävligt tråkigt att praoa på ett bibliotek MEN det finns ingen chans att jag får stå i lagret och hålla på där så det enda jag möjligtvis får göra då är att sätta några böcker på rätt plats och så och det kan ju vara rätt mysigt, och att få vara i den underbara tystnaden hela tiden mmmm i like it!

Nu ska jag fortsätta på en liten sak som ska in IMORN! Hehe, är snart klar så det är rätt lugnt då men mina ögon håller på att stängas igenom hela tiden men måste verkligen hålla mig vaken till Jersey Shore. Hahaha missade förra veckan vilket inte var roligt men idag ska jag tamefasen inte missa det.
Varför det konstiga programmet kan tänkas vara roligt då? Jaaa, jag vet inte. Det bara är haha! Jag vet att Nani tycker det är helt otroligt tråkigt:P

Kom på att Nani nu är i Kräkland [Grekland] så kommer inte få träffa på henne på.... ett tag haha, vet aldrig hur länge hon stannar när hon reser utomlands:P


HELVETES JÄVLA SKIT! Jag som hade plannerat att titta på jersey shore och så ringer jag Malin och pratar med henne i en timme och en kvart och självklart missar det. GUDVADDUÄRDUKTIGSOFIAKARLSSON
Pluggat har jag ju inte heller gjort så tummen upp på det.

Godnatt..

Juste bra låt: Ellie Goulding – The Writer
Lyssna gärna den med hela inlägget, haha det gör jag(y)