Where's your head out?

 
ThePETEBOX. Så jävla grym, checka in fler av honom!
 
     

If we could party all night, and sleep all day and throw all of our problems away, my life would be easy

 

No one remembers the nights when you got plenty of sleep

 

 
     

And I met all of my friends online

 

Skolfoto, matteprov, tal av Steve Jobs. NU ÄR DET LÖNEHELG!

 
     

It's a quarter after one, i'm all alone and I need you now...

 

 
     

But now I'm not sure...

 
 
     

So nice to see your face again tell me how long has it been.

 
Var inte i skolan idag. Sov ut som fan, åt lång frukost, gjorde matte (bluääh), gick på gitarr, snackade Melissa Horn och Slash med min gitarr lärare (som förövrigt har en lika bra musiksmak som mig!), åkte på yoga, åt spaghetti och köttfärs sås á la mamma style, gjorde mer matte, satt vid datan, nu ska jag sova vilken minut som helst.
Jag har matteprov imorgon. Fuck. My. Life.
Sen har jag skolfoto. Fuck. My. Life. Katalogen ska visas i alla Jensen skoler... heh, heh, heh.
Jag har blivit mer beroende av Weheartit.com och Instagram. Jag har fått mer followers på Tumblr, 178 om man ska vara exakt, såg nyss att jag fått svar från en follower och JAG VILL TYP GRÅTA FÖR ATT ALLA PÅ TUMBLR ÄR SÅ FINA, sen har jag ont i ögonen för jag sitter för mycket vid datorn.
Ska visa mitt svar nu, JAG DÖÖRR!!
Om inte några förstår sig på tumblr tekniken så är det så att det jag skrivit är i den gråa bubblan och mitt svar är det nedanför. Asså hur sjukt gullig får alla människor bli?! Beyond beautiful, fick förrut Glorious blog. Och sen fick jag tidigare idag mitt första anonyma HAT BREV på tumblr.
Hahhah den människan var bara lame hihi. NU SKA JAG SOVA ADIOSSSSSSS
 
     

Live tomorrow

 
VAD ÄR DET MED TUMBLR MÄNNISKOR? Världens finaste i världen. TACK tumblr för att du gör min vardag lite enklare att gå igenom...
 
     

I need you to need me.

 
Min pappas favoritfilm typ hahaha. Han började kolla på den en dag bara och sen dess har han inte kunnat hålla tyst om den. Saknar papi, han är i... frankrike? Eller kanske Italien eller nåt just nu. Kommer väl hem snart hahaha. Jag vet inte. Han hade i alla fall spelade in en del av slutet och jag satt och kolla på den delen imorse. Cool film, men riktig jävla B-film. Kul om man har tråkigt liksom :)
 
     

För fan nu är det lönehelg!

 
Hedvigs penna kostade 80 kronor. 80 KRONOR. Hennes försvar: Jag glömde bort att kolla priset och jag var redan vid kassan så...
Det var det enda intressanta idag... och detta hände igår (y)
 
     

If you want another shot, put that ass to work

 

YES. Äntligen är blogg.se:s iphone app här. Wiho. Bloggar från mobilen as we speak. Har dock inga bilder för jag nyss har fört över alla mina, men jag ska ta en snabb bild på mig själv!

 
     

A boombox is not a toy!

 
Egentligen så hatar jag musik. På riktigt. Att musik kan få en att känna så många känslor på en och samma gång gör mig ganska förbannad. Ta t.ex. Titanium, som just nu är min absoluta favoritlåt, den är så äckligt bra och jag önskar att jag själv inte bara hade skrivit den, utan också kunde sjunga EXAKT så och kunna vara en lika duktig DJ som David Guetta. Men jag har inte och är inte något av det. Och det är det som gör mig förbannad. Lyssnade nyss på Boombox med Lonely Island och Julian Casablancas är BY FAR den snyggaste människan på jorden i den musikvideon, och här sitter jag. Jag är ingen kille och kommer aldrig kunna låta som honom, jag har inte kommit på den geniala men extremt skämtsamma texten OCH Casablancas gör inte sådan musik så man får höra honom fler gånger och kan spamma, utan han har sin rock genre. Det gör mig förbannad. Misery med Maroon 5 (jag erkänner, jag skrev först Adam Levine, tills jag kom på mig själv att det är faktiskt ett helt band...), jag skulle så jävla gärna vilja att det var mig han kladdade runt med. Men såklart, så finns det ju snygga modeller för det. My point is, man blir ju så irriterad. Fast än musik hjälper en på alla sätt. Jag har en stark hat/kärlek till musik. Typ.
Äsch, who am i try to fool, musik är mitt liv och om jag var döv skulle jag ta livet av mig. Hahah kort och gott.
(Sidenote, jag kaaaaanske ska börja på ett nytt gymnasium. Mer info om det när det börjar gälla)


Bye for now
 
     

Does anyone care?

 
Roligt att man ser ett par URLÄCKRA solbrillor i affären på T-shirt store, så kollar man på webshopen och man ser inte ens en hint om att de skulle kunna ha solbrillor. Shit. Jag måste ha de NU! Sen behöver jag lite T-shirtar också- Här kommer de.
 
     

Hold on

 
 
     

In this black and white world true colours show

 
Allt från min dashboard på tumblr
 
     

In any book I'll ever read you'd be the line that sticks out to me

 
Världens härligaste musikvideo!
 
     

Raise your voice, sticks and stone may break my bones.

 
Läste typ det finaste någonsin på Julias blogg. Egentligen kanske det inte var överdrivet fint, men jag antar att känslan, den underbara fina känslan att stå där med en massa dryga människor runtomkring sig som man inte brydde sig om, hålla Julias hand och skriksjunga till Mitt Hjärta Blöder, den känslan skulle jag inte vilja byta mot NÅGONTING i världen.
Mina vackra vänner. VAD har jag förtjänat för att få ha kvar er? Skulle inte vara densamma utan de som format mig till den jag är idag. Tack. <3
 
     

Can you relate?

 
Lite bilder från gårdagens Veronica Maggio besök (med gårdagen menar jag naturligtvis fredag och att det är lördag just nu. Vilket det egentligen inte är)
 
     

I love it when your teasin' me.

 
JAG ORKAR ORKAR ORKAR ORKAR INTE!!!
världens vackraste och snällaste tumblr människa <3
 
     

Jag ligger gömd under löven. Jag ligger gömd under snön.

 
Oväntat att jag suktade som fan efter den här. Men 300 kronor är TYVÄRR över min tajta budget :(
 
     

The soldier came knocking upon the queen's door, he said "I am not fighting for you anymore"

 
Torsdagen den 22 September löd ungefärligt såhär. Vaknade klockan sju för min fader har en extremt irriterande personlighet att han har svårt att vara tyst på morgornana (jädrans svårt ord!), ibland brukar han vara gullig och stänga dörrskrället på helger/lov men vanliga vardagar är det lite svårare.
Återgå till dagen, jag somnade snabbt om och vaknade sen runt nio och vaknade sen en halvtimme senare och bestämde mig för att kliva upp ur min alldeles för gosiga säng som skrek på mig som alla dagar.
Drog till pluggsan, och eftersom jag började halv ett så tar jag tåget till Solna och tar sedan en buss och helt plötsligt när jag står på rulltrappan (JA, Krist Novoselic jag står på rulltrappan. Probs?) så känner jag att någon rycker i min väska och jag tänker VAD I HELVETE så vänder jag mig om och ser Julia vackraste Roxell stå där! Hahah vi gosas och kramas och tar 70 bussen för att åka en längre sträcka och babbla och hade så jädrans mysigt.
Första lektionen var spanska med ett "spanska prov". Första terminen kommer vi tydligen inte få något betyg. VARFÖR HAR VI BETYG OM VI INTE SKA HA NÅGRA?! Men det där provet var väl halft svårt halft enkelt.
Vi fick sluta tidigare eftersom mina spanska brudar och jag var rätt snabba så jag mötte Celine, Gustaf och Daniel i M rummet och där bestämde vi oss för att låna tvn som står där hahaha. Daniel pantade in sin plånbok eller P-bok som han själv sa (vilket var det fulaste smeknamnet på en plånbok jag NÅGONSIN hört!) så vi fick låna Wii. Vi spelade Wii i kanske en halvtimme innan vi drog. Jag var bäst på bowling. När jag säger bäst menar jag oslagbar.
Samhällsvetenskap och sedan Svenska. Sen slutade vi. Jag och Cellan begav oss till Sleven och köpte korv och sedan till Beyond Retro!!
 
     

She is standin' right in front of me.

 
Gör engelska och har denna underbara låten på. Kan man plugga på ett underbarare sätt?
 
     

Superstolt hon vill veta vad jag tänker...

 
Var på gitarren idag och fick lära mig två låtar. En sådan underbar låt som jag ALDRIG NÅGONSIN hört talas om.
Så vacker.
 
     

Baby everywhere I go, you let me know, you're on my phone.

 
Gah. Måste städa fågelburen. Skaffa aldrig fåglar! Definitivt inte fåglar som älskar att slänga ner gurkan man ger de på backen så femtioelvatusen bananflugor kommer och invaderar. Kul att det första jag sa när jag såg flugorna var: Men fåglar, kan inte ni äta upp de? Mamma hade sagt detsamma..
Skämt o sido.
Klockan är halv två och jag har inte gjort någonting idag. Igår träffade jag, Malin och Julia på Fredrik. Jag och Malin köpte en Rockstar till honom, som en födeledags present eftersom han fyllde år i onsdags. Han ville ha Vodka. Jag ignorerade det. Sedan träffade vi på 97orna och hängde med de. De hade varit på Djurgårds match, vilket var tänkt att jag också skulle följa med på, sen blev det inte så. Dock så förlorade de.
Random bild. Jag är hungrig
 
     

Go little bad girl!

 
Var på kick off med klassen på Barnens Ö. Drog med mig min vackra Hubert och det var en liten succé. Såg den sitta i alla möjliga famnar hela tiden. Men det var ju därför jag tog med mig den hihi.
Hade rätt mysigt faktiskt. Väldigt rackiga hus men... mysigt. Vi smög ut genom fönstret mitt i natten hihi. Bad gurls. Men drog tillbaka rätt snabbt för det var SÅ JÄVLA KALLT UTE. Nu blir det bilder.
Några foton från Celines kamera och några från min Iphone
 
     

Now baby don't you stop it!

 
Gjorde något form av gästinlägg hos min käre käre KÄRE vän Julia. Checka HÄR om det intresseras. Och förvänta inte att det var något TJA TJA BLOGGEEEN, utan det var mer att jag öppnade min nakna hjärta och skrev av mig om min underbare vän Julia. Och med nakna hjärta menar jag att det blev inte så långt. Men som sagt, kika om det intresseras.
Nu ska jag göra klart slutfinishen på samhällsvetenskaps projektet om massmedia. (Skittråkigt. Gå aldrig SamSam!!) 
Fuckad&Flippad <3
 
     

Stort. Större än jag någonsin trott

 
Life in technicolor. Eller mitt liv i bilder som jag skulle önska det betydde.
Antar att detta är en rätt bra resumé. Vi hade en dum övning på idrotten att leta upp ställen i stan. Gärdet, Östermalms IP, Dansställe, boxningsställe osv. Vi var då TVUGNA att fota alla i gruppen och sen åka tillbaka till skolan och visa vår lärare för att få närvaro. Detta tog oss tre timmar (!) och då hade vissa vikit av på vägen. Om det inte var så att vår svenska lärare var sjuk idag och vi slapp vårt svenska läxförhör så hade jag nog skolkat idrotten. Nu kändes det bara onödigt. Men då kände jag att jag förtjänade en fet hamburger tallrik efteråt på Tullfritt och skjuts hem.
 
     

Flyg du lilla fjäril flyg, en dag kommer du krossas

 
Nyckelpigor är superenkla modeller. De bara. Står. Still. Medans fjärilar drar ihop sina fina vingar. Vad är det för modelkarriär. Typ som om jag hade jättefina ögon och skulle konstant blunda, hur funkar det liksom?
Poetiska Sofia is in da hause. Tagna med systemkameran
 
     

Född till tönt

 
Hur.... skrattar man med stängd mun?
Jobbigt det måste vara att ha en sådan dialekt som gör allt man säger till ett stort jävla skämt!
 
     

And I threw us into the flames...

 
Jag vill göra någonting som inte innebär dator, tv eller gitarr (överkonsumtion är bara förnamnet med de tre) Rätt så irriterande att sluta ett varannan vecka. Man får aldrig grepp om tiden liksom. Fast ändå... den här tiden är ju dock för att jag ska göra mina studier. Och här sitter jag och babblar av mig. Man får se det positivt, jag går ju trots allt journalistik klass så lite avskrivning på bloggen skadar ju inte!
Ska nog dra av mig mina tajta jeans och lägga in lite bilder i fotoalbum och så.
Tjingeling
 
     

Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar...

 
Celine et moi
 
     

One night to be confused

 
 
     

Cause it ain't the first time that a man goes insane when I spread my wings...

 
 
     

Eatin' at Mcdonalds because subway is pricey

 
Just asked my mom if I could borrow ten bucks
She's like "for what? Blunt wraps and some Heinekens?
You skinny prick, go get a gym membership and vitamins"
I'm like mom, please, don't blame it on me
I got my bad habits from you, dad and aunt steve
My attitude is sour but my futon's sweet



Mutherfucker I'm Awesome
 
     

Tonight, give me everything tonight!

 
Bambi Northwood-Blyth is an Australian model that just started getting editorials and runway shows. She's 21, and she changed her name Stefani to Bambi, which is as a cute name as her face. She has amazing features: Elegant eyebrows, babydoll face, and a great personality. Hopefully we get to see more of this beauty.
 
     

Du kan kalla den här stilen för en inovation

 

Tagen av Dalia förra sommaren
Jag orkar verkligen inte ha öroninflammation längre! Åkte in till sjukhuset idag och fick penicillin för fem dagar, så till Håkan på Grönan kommer jag vara relativt frisk iallafall, men endå. Vaknade både igår och inatt vid halv 4 på natten för att det gjorde så ont så jag ville ta en hammare och banka mig i huvudet. FYFAN!
Nu gör det fortfarande ont, det har det gjort hela dagen. Men psykiskt känns det bättre.
Har passat på att monterat ihop två lådor från IKEA som mamma kom hem med idag. Riktigt schysst blev det!
Fick även en massa skrivblock och så, och även en jättefin fotobok som jag tänkte fylla med lite fina foton.
Sen klockan nio börjar CSI 10 år. Kommer ihåg när jag och min käre storasyster brukade titta på det sent om kvällarna. Jag släckte i mitt rum så mamma trodde jag sov, sen sprang jag in i min syrrans rum och satt typ två meter ifrån TVn medans hon låg i sin säng hahah. Hon brukade MAX se fem minuter av programet, sen somna hon. Då kunde jag sitta kvar och kolla tills det var slut, då väckte jag henne och då brukade hon jämt säga att hon satt på timer. Då fick jag alltid skuldkänslor haha!
 
     

Vi fick inte åka någonstans, inte ens till Köpehamn

 
Glodde runt lite i Kenzas blogg och vecka 43 skulle denna ut i Gina Tricots butiker. Jag SKA köpa den. Kommer väl bli en fjortisfavorit men FUCK IT jag ska ha den. 500kr på Gina Tricot som sagt.
printscreenad från Kenzas, här är man en gnutta bad ass!
 
     

Beauty queen of only eighteen, she had some problem with herself...

 
Om ändå min blogg kunde vara lika "städad" som min vackra tumblr är...
Ska fan fixa upp den lite granna. STÄDA. (hatar det ordet. jag får rysningar av det ordet..)
Meanwhile, checka in min tumblr
loud-as-fuck.tumblr.com
(vet inte om länken fungerar, den gör då inte det för min del)
 
     

Born, born to be alive

 
Det här har alltid varit min favorit reklam. ASSÅ SE PÅ MARLON. Min vackra man
 
     

Länge leve du min vän. Du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full.

 
 
     

Är det lugnt om jag kallar dig baby?

 
Min baby är trött och gosar ner sig i vingen <3
 
     

Fick jag spela om partiet, fick jag chansen en gång till?

 
Världens bästa film, Adventureland.
Köp/ladda ner/hyr den filmen. Så extremt fin.
Handlar om en snubbe som heter James som nyss gått ut College och behöver skaffa pengar för att ta sig till New York och börjar då på en Berg-och Dalbane ställe som heter Adventureland. Där träffar han Em (Kristen Stewarts enda roll då hon FAKTISKT visar olika känslouttryck) och en massa andra sköna människor. Han och Em blir väldigt nära varandra. De är superdupersöta tillsammans! Sen blir det komplikationer och i slutet vill varken James eller Em någonsin sätta sin fot på Adventureland. (dramatiskt slut där hahah. menade ju då inte att någon blir mördad i slutet eller något sånt. äh vafan, kolla på den istället)
 
     

I don't care if the whole club is dead, cause the party is in my head!

 
Jag vill åka någonstans. Någonstans långt här ifrån. Ta kort och mysa i solen. Bara i en helg. Eller en vecka. Känner mig så fast i mitt dunkla rum och har ont i huvudet och örat.
 
     

Hot tramp, I love You so

 
Är sjuk.. Var sjuk förra torsdagen med. VAFAN? Hade feber igår och är snuvig som fan. Men känner mig mycket bättre, dock lite hängig i huvet. Tyvärr så kommer jag missa älskade Oskar Linnros. Han sista konsert som soul artist. FUCK MY LIFE
 
     

Though I'm past one hundred thousand miles I'm feeling very still

 
Space Oddity, låtens mening.
This song, written during the height of the space race, is more about bowie's looming alienation than space travel. This is a romanticized conception of casting out from the normal crowd and becoming something new and different. Something Bowie still succeeds in doing.
Major Tom is a fictional, autobiographical character written by bowie about bowie. Bowie was young and idealistic when he wrote space oddity and like most idealistic and creative individuals he saw the world as selfish and materialistic and just wanted to leave.

I've always heard it was about a drug overdose, and it makes perfect sense to me. He takes his pills, he's ready for liftoff, he goes into orbit, but something goes wrong and he can't find his way back to Earth. I don't know about any actual evidence to that effect, but I've always thought it was a great way to look at it. It's also a really unique song (despite the fact that it's about drugs) because most drug-related songs of the time were about good trips and opening your mind, while "Oddity" highlights the darker, deadlier side of drugs while still managing to make it seem romantic and even heroic to lift off and never come back.

Tre teorier om vad låten Space Odditys innebörd är. In my opinion så låter alla extremt trovärdiga.