I'd buy a big house were we both could live

 

Skulle skriva ett inlägg i förrgår tror jag och sen gick jag ifrån datan och glömde totalt bort den så jag hade låtit den stå "på". Jag hade den på vänteläge (min favoritknapp, orkar aldrig stänga av datan på dagarna. Jag vet ju att jag kommer tillbaka) och sen satte jag på datan igår och märkte att jag hade skrivit ett halvt inlägg. Så jag hade tänkt fortsätta på det men jag gick ifrån ännu en gång..

Haha vilket jag måste göra nu. Ska iväg och träna. Fortsätter när jag kommer hem igen.
Hasta

 
     

I have never seen an ass like that

 

Men ge mig ett pris för jordens sämsta blogginlägg. StavfelStavfelStavfel, Fattade nada när jag läste igenom det:P Haha ursäktar för det.
Jag borde aldrig blogga när jag är trött. Blir bara fel då...

Haha går och lägger mig dårå...:P



[detta blogginlägg blev oxå sjukt men skitsamma. Kom tillbaka nästa dag, samma tid, samma kanal XD]

 
     

För det kostar att festa när du trollar med sinnet....

 

Ha, kollat på varenda sekund som finns att kolla på av Riverside. Andra Avenyns lillasyster. Egentligen är det ett riktigt dåligt serie. Dålig kvalité, dåliga skådespelare, dålig handling. Men har man väl börjat kan man inte sluta!

Ska åka iväg med syster och fader imorn till Väsjöbacken och åka lite skidor.

Idag spenderades dagen med familjen. Åkte iväg till barkaby med hela familjen (inte Nicklas) och shoppade och käkade på Pizza Hut. Och imorn blir dagen också spenderad med familjen:D


Carro skrev på msn (hah här rings det inte eller man träffas och pratas utan det är bara fejjan och msn) att hon, Elin B, Elin W, Nani, Hanna och massa fler skulle träffas på nyårsafton och fira det nykommande året, och hon undrade om jag ville hänka. Haha självklart!:D

Hih, sötis Dalia undrade om jag hade bilder på henne och mig, vet inte varför hon ville ha det, men självklart fick hon det och då, bara för att jag känner för det ska jag lägga ut de bästa bilderna på oss:)

Hahah blev inte fler, internet krånglar

 
     

Hide and seek trains and sewing machines..

 

Kollade lite i arkivet på min blogg från mitt första inlägg till USA resan osvosv och det är en jädrans skillnad. De första inläggen är typ så här: Hej, idag har jag suttit vid datan:D och gjort ingenting typ:P Nu ska jag gå:D Hejdå:)
Hahahah veerkligen inga smileysar asså!

Men jag såg en bild från USA som jag tog i LA och tydligen så var det Inglewoods Trademark eller landsmärke, typ som Hollywoodskylten för Hollywood.
Haha, jag tog bara det kortet för att det såg coolt ut.

 
     

You know what Dre? I don't like your attitude!

 

Jag tror det här årets jul var nog den mest påkostade julen någonsin. Men jag fick inga pengar! Bara ett presentkort på Kicks (me like!) men annars bara massa fina saker, som jag haft riktig nytta av och använt! Det händer inte mig sådär jätteofta att jag använder allt jag fått.


Mitt fina Thomas Sabo Halsband med läppstifts-berlock, solbrills-berlock och en mask-berlock.
"Den kosta skjorton, Femtio öre och lite mer" Citat från Brodern min

"Efter sjutton år i branchen vet jag vad jag talar om"
Ska vara ärlig, det var den absolut bästa hårsprayen jag NÅGONSIN haft!!

Läppmojs från Make Up Store. Den gröna är peeling, den vita vettefan men det var bra för läpparna iaf, den rosa är läppglans med E-Vitamin. Det tydligen tar bort döda hudceller från läpparna.
Har tatt på mig den rosa typ tjugo gånger i dag.

En tröja från Cicci & Nicke:)

2 böcker om The Twilight Saga och en om bara Rob Pattinson. Det gillar vi;)

3 antecknings böcker med Stephenie Meyers favorit citat från Twilight böckerna

Mammas "fyndiga" julklapp. En väckarklocka till mig.
"Så kan du lära dig att vakna i tid och ställa klockan rätt."
Haha bara för att jag råkat *host* några gånger ställt klockan på 9:58 när bussen kommit 10:00. Fyyyndigt morsan;)



Min Nya Keyboard! Deam it! I'm in love, and I can not even play on it!

 
     

This opportunity comes once in a lifetime

 
Helo igen.

Orkar inte fixa mig.
Tyckte att mitt förra inlägg var en aniing... Ehm.. Konstig? Rättså va?

Har hittat massvis med ny musik (Det mesta är ganska gammalt, men nytt för mig)

T.EX: Hide and Seek- Imogen Heap
Guilty Conscience -Eminem feat. Dr. Dre
Beat it- Fall Out Boy feat. John Mayer
Ass like that- Eminem
Replay- Iyaz
Sex on fire-KBC remix- Platinum Deejayz
Cat people- David Bowie
Paper Gangster- Lady Gaga
9 crimes - Damian Rice
Like toy soldiers- Eminem
Cancer- My Chemical Romans
Christmas Tree- Lady Gaga





 
     

Rudolph the red nose reindeer, had a very shiny nose

 
Merry Xmas!

Hittills har min julafton varit ganska ok. Åkte med bror och syster till Väsby C för att bror skulle köpa några skjortor på MQ. Sen åkte vi hem och jag tog en dusch och sen började jag dra fram kläder. Vi ska till mormor och morfar på jul middag/lunch?:P Ska väl bli kul.

Känner jag Dalia rätt så har inte ens hon tänkt tanken på att gå upp förns om ett tag (d.v.s typ sju timmar till)

Nu ska jag nog fixa håret och sen fortsätta mig till sminket. Vi ska dra om en halvtimme! Har inte sådär jätte mycket tid på mig;)


GOD JUL EVERYBAADY


SofiaK och SofiaK viii är verkligen bäst!
 
     

Ogenomskinligt grå, blir jag utan dina andetag

 
Första dagen på jullovet. Självklart utnyttjade jag det till fullo. Haha jag vet inte om jag skriver rätt men jaja... 
Jag vaknade iallfall runt nio i morse för att mamma skulle till jobbet och sa att jag skulle bli ensam hemma. Och eftersom hon har sagt att jag ska ta ut diskmaskinen med mera så vare bara att pallra sig upp och sätta på Spotify. Har suttit vid den här burken i kanske en timme. Samtidigt som jag äter frukost såklart! Mums rostat bröd med apelsin marmelad samtidigt som man lyssnar på favorit låten Lose Yourself med Eminem. Då blir livet guld!:D

Nu håller min lilla Cellphone på att föra över mina bilder. Hah, det är typ tusen bilder eller något sånt. Aldrig haft tid (eller ork) att föra över bilderna. Men nu så:)

Sååå, cya later;)
 
     

Hide and Seek...

 
Känns som om det är dags för ett blogginlägg, igen:p

Idag gick jag och Julia drygt tre timmar i Kista C för att leta presenter. Blev massor med presenter för hennes del. Jag köpte bara till mamma, pappa och Julia själv. Cicci har jag redan köpt till och jag fick dåligt samvete av att jag inte köpt något till Nicklas så jag ska nog göra det på tisdag eller nåt sånt. Då kanske jag och Julia kan åka till Stinsen eller nåt. Hon slutar ju på tisdag (hehe) så då kanske vi åker efter hon slutat:)

Ska nog lägga upp till bilder från telefono. Har massor!

CYA;)
 
     

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig.

 

Jag och Julia åkte iväg och julshoppade imorse, och som tur är säger min käre moder i bilen att jag borde ta ut en femhundring istället för att jämt betala med kort eftersom nu när det är jul kan kassapparaterna kanske inte fungerar som de borde och då måste man visa leg och vi har inte hunnit fixa det till mig:/

Men iallafall, när jag skulle ta ut pengar stod det att jag bara hade 280 kronor kvar!? Vad sjutton har jag köpt? Jag var tvungen att köpa mina julcabaré skor själv som kosta 448 och sen har jag köpt en Subway förut när vi shoppa för typ 62 spänn och sånt men vad hände med min tusenlapp som legat tryggt och säkert i kortet. Försvunnet!

Faast, imorn ska pengarna rulla in igen! 1050 spänn sätts in på mitt konto imorn. Då blire Kista C istället;) Ska lätt in på Monki det första jag gör. Det är lätt den bästa affären som finns! Hatade förut att man var tvungen att åka in till Stan för att gå in på Monki men nu äre bara att åka in till kista. Fast hoppas det inte blir som Gina Tricot nu bara för att Monki har fler ställen...

 
     

I Can Be Your Melody!

 
Hahah ojdå, det har blivit lite mycket videos nu. Kan bero på att jag hittat så mycket nytt nu! Med en liten hjälp från Musikhjälpen! Synd att det slutar på måndag. Skulle lätt kunna vakna runt nio-tio för att se musikhjälpen!
Och sen kunde de ju gott haft Håkan Hellströms signerade gitarr lite längre på auktionen, tycker jag! Och sen att den inte skulle ligga på så mycket pengar så man kunde köpa den och bidragit med en liten peng hade ju suttit fint.

Men jag tror att det här nya dileniumet (haha yes, snart så blir det ett nytt dilenium!) kommer det handla om att hjälpa andra. Och att man har tjuvstartat lite i år. Men man ser det över allt. Man kan runda upp sitt köp med fem kronor för att hjälpa det ena med det andra. Men jag tror ändå att storskrällen kommer 2010! Det kommer säkert vara att alla kommer vilja ge en liten, kanske t.o.m en stor peng, till hemlösa och tiggare och sånt och jag tror säkert att om det här verkligen händer kommer vi kunna bekämpa fattigdomen.

Jag och Julia har också reagerat lite grann på rasism och sånt. Julia blir jämt så otroligt arg när hon ser ett hakkors t.ex. bara för att hon var på Auswitch i somras. Men vi prata om det nyss typ och vi sa det att om en svart person skulle säga "Jag vill ha en svart fru med tre svarta små barn för jag är svart och stolt över det" men om en vit person skulle säga detsamma fast byta ut till "Jag vill ha en vit fru med tre vita små barn för jag är vit och stolt över det" visst låter det lite mer rasistiskt...

Hahah jag har inte skrivit normalt på kanske en vecka och så bombar jag ner med bara allvarligheter. Då kommer en söt video nu som komplement:)

 
     

Spin me round again and rub my eyes

 
Absolut bästa låten just nu. Den riktiga versionen av Jason Derulos låt Whatcha say. Eh, vafan ni fattar:P

Den är lite smörig och seg i början men lyssnar man på den en eller två gånger så börjar man älska den!
Och sen hittade jag en jättebra tjej som gjorde en version på den låten. Hon har en så jäkla bra röst!



 
     

Ge oss en chans, vi är äldre nu.

 

Jag har hittat en till favoritlåt.
Pärlot, ni vet Kents låt pärlor, har Carolina Wallin Pérez gjort en Cover på.

Tro mig, den är verkligen riktigt bra! Den blir så clean med bara en gitarr, små plinkplonk saker och hennes underbara röst! Vackert!



Och sen vare en fin video jag hitta på en tjej som har en grym röst. Kent sång här med!

 
     

He´s there,

 

Gick hem från skolan idag. Frös så himla mycket och jag ska ha julcabaré på torsdag (då jag också ska sjunga solo!!!) så jag kännde det var bäst att vara på den säkra sidan. 

Imorse sände 2-an P3s Malaria kampanj på TV. Det handlar alltså om att du smsar din favorit låt och då (tror jag) skänker man 25 kronor till Africa där dina 25 kronor blir till Malaria botemedel.
Men det bästa med hela programmet var självklart låtarna. Jag skulle aldrig ha trott att Sverige hade så bra musiksmak! 
Men poängen; Helt plötsligt kom det en låt och mamma hojta till mig och då var det hennes favorit låt någon hade önskat.
Cat people (Putting out fire) med David Bowie.
Den var grym! Men det är ju självklart, jag tror inte Bowie har någon dålig låt?:P

JUSTE: Min bror hade lånat Twilight av mig för nån månad sen och då hade han kollat på den från sin Xbox. SJälvklart gick den sönde, med skivan i! Så mamma börja premunera på Chic åt mig och då skulle man få Twilight på köpet. Så igår så fick jag Twilight!! Jippie, tack Chic!

 
     

Don't trust a ho, never trust a ho, wont trust ho. Wont trust me...

 
Skoolan.

Vår lärare var sjuk idag så vi fick stjärntimme. Alla tog datorer och logga in på facebook. Haha bra stjärntimme, då man alltså ska jobba i en timme egentligen. Men skitsamma...

Fasen vad tråkigt det här var då.... Tror vi slutar nu, hehe. Adios;)
 
     

Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig

 

144 ouppladdade foton.
Ha! Det här kommer ta lång tid...


Men ett smakprov kan jag bjuda på

 
     

The hardest part of this is leaving you.

 

Strax mat! Hungrighungrighungrig!
Jag la mig i min säng nyss typ och satte på Disney Channel, det var Alladin. Kollade inte ens, höll på att somna innan jag satte mig upp och drog upp gitarren och började spela lite. Kan hela Hero Of War nu utan att kolla på pappret!:D

Har grymt tråkigt....
Har haft det hela dagen faktiskt. Orkade inte ringa Julia idag så hon har fått en Utan-Sofia-dag. Stackars henne:P

Kollade lite på den ärade SF kanalen imorse och då var det Håkan Bråkan men jag kunde inte kolla länge för mamma ville att jag skulle städa fåglarnas bur. Sedan flöt dagen på. Usch det känns som om hela dagen är slut men den är ändå halv sex bara! 6 timmar till sen är den över. Fast då är den halv ett på natten iofs. Vafan, inte klockan nu Sofia...

Usch, har fortfarande inget att göra. Har redan vart inne på facebook, bloggen, msn och jag har på spotify.
Seen då?

Ja, jag lägger upp bilderna från i fredags. Hahha var beredda på att skratta!:D

 
     

I hope you don't mind

 
Hade lite lust för att blogga ytterligare en gång.
Ska nog snart göra min önskellista. Mormor och morfar ville ha en och de var besvikna på mina andra kusiner, för de bara önskat sig pengar så då hade jag tänkt göra det lite roligare för de (för om jag skulle vara mormor och pensionär skulle nog höjdpunkten på året vara att springa runt och leta presenter åt mina barnbarn:P)

Vet bara inte vad jag ska önska mig. Har typ jämt haft svårt att önska mig saker som är 1: Rimliga 2: I en bra budget.
Sen glömmer jag jämt bort vad jag vill ha och inte vill ha. Så oftast på mina önskellistor står det bara pengar och presentkort. Patetiskt!

Ska fundera ett litet tag till innan jag kan bestämma! Detta är ju viktigt!!:)

Godnatt


Hihihi bara för att jag känner mig så otroligt rolig idag, får det bli en Google bild på jultomen
 
     

I'm looking for love not a paper...

 

Skulle sjunga på morgonen idag. Gick sådär. Dels för att klockan var halv nio, så min röst hade inte direkt vaknat då och dels för att jag är jätteförkyld. Sen sa de till mig att jag var tvungen att röra mig lite mer när jag sjöng. Jaha, tänkte jag då, kul att stå inför alla på genrepet och ta mikrofonen och äga "scenen"
Haha, får väl skämmas senare, genrepet är ju till för att genrepa och då måste ju "röra på mig" också vara träning?

Mamma är på kurs så jag har huset för mig själv, men när jag var påväg hem så tog jag (självklart? Annars skulle det ju inte vara jag?) 545H. Den tar ju världens omväg. Men när jag gått från tåget verkade rimligt att jag kunde sätta mig på den bussen som tar en timme med att åka eftersom jag ändå skulle vara ensam hemma och det är ju bara att dra på sig Ipoden så är hela bussturen som en liten tur till Väsby Centrum.
Självklart var det ju inte så.
Höll på att somna fem gånger. Kunde verkligen inte hålla mig för att sluta mina ögon. Och när jag gjorde det så kändes det som om jag skulle somna direkt! Men även när jag hade mina ögon öppna känndes det som om jag skulle somna med öppna ögon! Skitläskigt! Så nu ska jag sätta på Up! Rotade igenom min dator (livsfarligt att säga data nuförtiden) igår och såg att jga hade Up! på min data, så jag kollade igenom den lite snabbt och jag höll på att dö! SKrattade hela tiden! Notera att jag satt och asgarva, med hörlurar, igår natt runt tolv tiden.

Jag kanske bloggar senare, tror inte det berättat typ allt man kan berätta på en dag, annars återkommer jag imorn eller något. Haha, see ya!
 
Mamma var så söt och köpte mig en kladdkaka häromdagen. Så det blev julmust (ha aldrig julmust och isbitar. Det resulterar att varenda isbit tar all Cola så man inte kan dricka någonting alls typ. Och jag tror jag skoja, det där är nog vanlig Coca-Cola) kladdkaka och Kungen Av Danmark! Mums. Nu blire Up!

 
     

I'm loving angels instead

 
Underbara Dalia var söt och la ut lite *hosthost* vackra bilder på alla från Nobelfesten. Haha jag kan inte vara seriös på en enda bild.
Ska bara lägga ut någon bild eftersom jag tycker Dalia borde få all ära för att hon ens läger ut de bilder, och alla har nog vart lite hårda mot henne på facebook och msn genom att stressa henne att lägga ut bilderna. Egentligen vill man så gärna ha de där jädrans bilderna skulle man ju ha tatt bilder själv istället för att lita på att alla andra ska göratt.

Men som sagt, Tack sötis Dalia för att du publicerade alla knäppa bilder på alla oss!<3


Jag lääängst ut till vänster (den enda i rosa)

 
Hahah älskar den här bilden. Ingen är seriös:P

ÄÄLLSKAR DALIAS KLÄNNING!!!

Sååå that's enough. Rest finns på Dalias facebook eller hennes blogg:)
 
     

Hold me, tell me everything's ok!

 

Men vafan, ingen är vaken kvart i elva på en söndags morgonen förutom min familj. Ringde Julia och så dum som jag är så ringde jag hem till henne men tydligen så sov alla där så det gick ju inte. Dalia är tydligen inte vaken eftersom hon inte är inne på facebook eller msn. Inte heller Nani. Och varenda blogg har fortfarande samma inlägg som igår. Vad är det här? Varför kan inte folk vakna lite tidigt på söndags morgornar. Varför ska man slösa bort en hel dag bara för att man vill sova?!

Blää, fattar ingenting.


Hihi, bara för att jag har tråkigt så bjuder jag på en tråkig bild. Julias lilla gris. Haaha jag har försökt kidnappa den där jäveln men det är svårt....

 
     

Things have changed for me...

 

Den tråkigaste dagen börjar lida mot sitt slut... Äntligen. Jag har inte haft någonting att göra idag, som jag nämde i det tidigare inlägget. Jaja, lite facebook, lite roliga sms med Julle och tittade på ett avsnitt True Blood season 2 som jag fått av Zahra räddade kvällen. Imorn då ska jag verkligen vara med Julle eftersom vi inte hunnit vara med varann sedan i torsdag och då var det dag och då hade inget hänt. Nu måste jag prata av mig:)

Just det. Jag vet vad snyggingen i Glee (som förövrigt blivit min favoritserie för att han är med) heter. Cory Monteith är snubben som jag inte kan få nog av. Haha, han är ungefär som Ed Westwick, inte den snyggaste men bara för att hans karaktär är snygg as hell (med väldigt stort självförtroende som har ett finger i spelet) så blir han snygg as hell:P

 Bara för att skitinternet vägrar fungera i mitt rum har jag gått upp och satt mig vid matbordet, men nu har pappa släckt överallt så jag antar att det är ett tecken för "Gå och lägg dig!!" Men mamma kollar på film så ett tag kan jag nog fortsätta ödsla min tid framför datorn;)



hahaha älskar att han ser så nöjd ut på sista bilden:P

 
     

Drop it low girl. Drop it ,drop it low girl.

 

Skit i att lyssna på låten, den var skitdålig, kolla bara på deras underbara kläder!! Ooh kär!

 
     

I know a place we can go to.

 
Tråkigt Tråkigt Tråkigt. Julia ska baka pepparkakor med en annan kompis och mor och far har stuckit iväg och kollat på systers innebandy match. Orkar inte hänga med. D.v.s orkar inte klä på mig. Vill bara sitta vid datan och spilla bort hela dagen.

Tror jag ska läsa lite ur en svenska bok senare på dagen, när jag bröjar få tråkigt, men nu vill jag bara göra ingenting.

Julia ringde nyss och var skitförbannad och skulle berätta allt som hade hänt henne imorse. Sen la hon bara på:P Heheh knäppis. Antar att vi måste gå på en promenad idag. Vi har en lite runda som vi jämt går som vi märkt att det blir ett P. Då snackar vi om allt mellan himmel och jord. Jag skojar verkligen inte. ALLT!

Visste ni att; Maurizio Gucci (han var modevärldens högsta chef. Dock hittade han inte på Gucci. Det var Gucci Guccio som gjorde det) dog utanför sitt kontor i Milano 1995. Han sköts ihjäl av "en välklädd mördare" som de beskriver i Bubbleroom.

Sa ju att jag hade tråkigt;)
 
     

And keep telling yourself " I´m a diva!"

 
Nobelfest igår. Tre ord. OJOJOJ! Det beskriver typ allt. Allt!
Discot på kvällen var både kul och helt sjuk. Sprang ut typ hela tiden för det blev så jädrans varmt där inne och sen sprang vi in igen och typ dansa ihjäl oss och sen sprang vi ut igen:D
Gud jag önskar så väl att det kunde vara igen. JAg hoppas verkligen att vi får ha en bal med alla nior då! Det skulle ju vara najs!

Tyvärr så har inte Dalia orkat lägga varken ut bilder eller skicka bilder till mig från festen och mina egna ser helt sjuka ut, menmen jag lägger ut de iallafall. Nani kommer gnälla på mig för att jag har suddiga bilder också:)