Please leave all overcoats, canes and tophats with the doorman from that moment you'll be out of place

 
Yippe, nu får man sällskap av en irriterande fluga hela kvällen.
Och jag måste göra jobbiga läxor fast jag är trött som ett svin
Och djurgårn förlora mot gnaget....

Tänker inte ens beskriva hur besviken och ledsen jag är... Skönt att vi åker till Tellberg snart! Världens underbaraste ställe. Det skiljer sig från allt och man kan bara andas ut och ha en liten moment för sig själv. Helt jävla underbart att vara där uppe i Dalarna.
Även om det bara är en helg så spelar det ingen roll, vi kommer bada, sova, äta (de har världens godaste mat!) och förmodligen fjällvandra med stavar om vädret vill det.
Jag älskar't!



(otroligt dålig bild eftersom det är med mobilen men detta år hänger ju kameran med så då blir det ju liiite bättre kvalitutta)


Kul när man försöker vara duktig och skriva en uppsats om hur Eminems liv och rapp påverkar oss så står det inte på wikipedia när och var han sattes in på Rehab och när han blev frikänd och när han fick en relapse. Så står det oxå att han är gift med en brud som heter Elizaveta Chashchyna. Testade googlade det, wikipediade det (både svenska och engelska) och googlebildsade det. INGET. Så då söker jag på Eminems wife och får upp hans släktträd och där står det att Em's morbror Uncle Ronnie tog självmord och att han skriver lite om det i låten Stan. Så då var jag tvungen att kolla upp Stan låten och sen så var jag fast och var tvungen att hitta texten och musikvideon osv osv osv.
Snacka om att man suger på att plugga

 
     

You lied through your teeth!

 


Jag älskar ljus
 
     

I'm not anybody's girl that's how it's gonna be

 


 
     

Nu har vi väntat för länge

 
Jag och min käre vän Dalia har åstakommit en sak... man kan inte försöka plugga när det är så sjukt sköna tv serier på TV och så underbart tråkiga uppdateringar på facebook. HUR ska man kunna plugga i detta samhälle?!?:O Sofia Karlsson; STÄNG FÖRFAN AV ALLT OCH PLUGGA

Ja... Där var en liten. Äuhm, konversation med mig själv. Mysigt vah?:) Nehmen vafan, nu är jag sådär knasig som jag blir på kvällskvisten.

Systerdyster kom nyss in och tipsade om kanske världens tungaste låt (just nu) Musikvideon är skönast. Kolla hela sååå najs:)

 
     

Se spelarna gå in på plan

 
 
     

Där jag kollar in din gött

 



Lekte med ljuset häromdagen. Hade 1 sek öppnare och sen rätt mörk ISO typ 200. Sen vred & vände jag på kameran. I LIKE IT:) Nu redigerar jag lite gamla photos och snorar som fasen. SJÄLVKLART är ju jag sjuk igen... Så nu ska jag byta lakan och damma av i rummet och hoppas att det berodde på det.
 
     

I dreamed of being that cool kid even if it ment acting stupid!

 
Känns småttdepp att jag är svin trött nu vid nio eftersom jag börjar halv nio imorn. Det känns som eftersom jag får sovmorgon borde jag vilja vara uppe till tre men jag har ingen som helst lust. Har ont i halsen (igen, hur lyckas jag?) så skippade träningen idag och tog istället ett varmt skönt bad med massage olja och käkade Pommes och tjockkorv med syster samtidigt som vi kollade på favorit filmen Snabba Cash. Funderar på att traggla igenom böckerna så har man det gjort liksom:)

Ey fän, trött äs häll. Godnatt nu fellas, c u t. HAHA förkortning för See You Tommorow. Döööööööör....
(ja jag är väldigt trött som alltid märks ju det)



Båda fotona (denna och bilden från förra inlägget) är tagna av min klasskompis Jesper som insisterade på att han ville ha kameran. Redigering av mig^^
 
     

Slim Shady, shit sounds like a fable to me, 'Til he jumps out of the fuckin' toilet when you're takin' a pee

 
Cut your fuckin' head off, and that's where you headed off to
Get it, headed off to? Medic, this headache's awful



 
     

Vifta med händerna fjortis

 
Nu ska jag babbla av mig. Den som inte vill läsa är fri att scrolla nedåt eller hoppa till en annan sida.

Jag gillar inte fjortisar. At all! Jag gillar inte sättet de beter sig på, jag gillar (DEFENITIVT) inte klädstilen de har och mest av allt jag gillar inte själva idealen att kopiera varandra..
Att inte kunna vara sig själv måste ju kännas rätt hemskt ändå? Att inte ha den känslan när man köpt något från någon exklusiv affär eller från något annat land och känna YES, ingen annan har en likadan typ.
Men visst alla bestämmer över vad de själva vill göra med livet och så, men jag tycker det är lite hemskt att så att säga kväva sig själv genom att ha en blond bimbo till förebild istället för någon viktig.

Okej då tänker kanske de som inte är riktigt med mig på samma plan, vem är din förebild som du tycker är så viktig då?
Jo, till exempel Buddha. Världens visaste man. Hans ord är som bibeln för mig. Man förstår de inte men man gissar sig fram och får en rätt najs tolkning tillslut.
Och sen gillar jag en liten dam som heter Rosa Parks hon är en sån cool person så det inte är sant. Hade tänkt ge på mig en lite kortfattad historia så detta inlägg blir längre än vad det redan är.

Om du skulle åka buss år 1955 i USA och var svart var du tvungen att lösa in din biljett hos chauffören längst fram sen gå av bussen för att sedan gå på på en annan dörröppning eftersom bussen var indelad i två olika grupper. En för vita och en för svarta. Och en vit och en svart fick aldrig sitta bredvid varandra, inte ens om det var en mittgång som skilde de åt. Och om en vit inte fick plats någonstans var en svart tvungen att ge upp sin plats åt den vita. Dock en dag så vägrade Rosa ge upp sin plats åt en vit. Även om busschaufören krävde att hon skulle ge sin plats!
Man brukar då säga att detta var starten för den moderna amerikanska medborgarrättsrörelsen.

Vad nu detta hade med fjortisar att göra kommer jag inte ihåg. Haha! Men iallafall, var dig själv. Herregud vad du tjänar på det och vad du gillar dig själv mer då!




Nu ska "Guru Sofia" sova. Godnatt:)


 
     

Vad vet du om månljuset fören du blivit sönderslagen under det?

 
I W A N T C O R Y M O N T E I T H N U N U N U ! !

 
     

You don't even know!

 
Känner mig lite nördig som sitter men en stenålders Ipod och lyssnar på Jonas Brothers. Hihihi.

Glodde nyss igenom hela bloggen och märkte en liten rolig fakta: HAHAHA VILKEN NÖRD JAG VAR! Hahah herregud vad det kan ändras på ett år! Inga bilder i inläggen. Om det var bilder skrev jag innan: Bildinlägg, som någon varning typ? och det enda som jag skrev var: Hej min dag har vart väldigt tråkig. Nu ska jag gå och plugga puuuuuuuuusss looovveee alllaaa ääävveen  ooommm iinngeen läääseer:D:D:D

(jag älskar att göra narr av mig själv från back in the days)

ska dra in en söt liten bild av mig jag såg. Gud vad gulligt mitt hår var då!

 
     

This love is only gonna break your heart

 
Jag fryser om mina fötter. Jag fryser alltid om mina fötter och fingrar.. Mamma sa att det kan bero på att jag har dålig blodcirkulation, det låter rätt läskigt. Typ att helt plötsligt en dag: HOLY SHIT mitt långfinger är blått! Det kommer inge blod till långfingret!!

www.google.se; http://www.halso.info/forum/thread-32611.html titta vad busig jag är. Kom in på en liten forumsida om just dålig bldcirkulation^^

Så alltså: Dålig blodcirkulation är farligt för unga DOCK är det jättemånga unga som har det och det finns inte så mycket att göra åt det mer än att träna regelbundet och äta bra.
Det där sa ju så mycket...

Äsch kör gamla vanliga "huskur" ipod, täcke, kudde, filt, tofflor, mjukisbyxor. Haha oj nu låter det som om jag fryser knäna av mig:P


Dock finns det ju andra sätt oxå...



En bamsekram från Cory Monteit vore ju inte allt för dåligt t.ex;)
 
     

Just wanna ride on my motorcycle

 




Behöver jag ens nämna att jag älskar dessa jackor?=)
 
     

Kan vara försiktig, fin kavaljé

 
 
     

Applåder för hjältar i Blåblåa ränder<3

 
Rött för blodet genom hjärta och ven. Gult för solens värmande sken. Blått för himmel, regn och hav. Stockholm Stolthet vårat lag!

Tack vackra underbara djurgårn för att ni gjorde 2-1 i matchen mot Örebro och satte äckel gnaget på plats efter deras fiasko mot Trelleborg. 4-1 till Trelleborg, HAHA!

(blev så lycklig att jag hoppade i min säng och hörde hur den typ gick sönder... Tänk hur det skulle bli om de skulle vinna SM-guld)

 
     

Now you're in New York!

 




jag.vill.ha.glee.&.Cory.Monteith.NU
 
     

Det står en elefant i vår lägenhet

 


Jag fick för mig att dessa skator var jätteroliga att fota på väg till skolan i fredags. Dock tyckte inte de det eftersom de tyckte jag var knasig som gick bara närmare och närmare med en feting kamera.
 
     

I don't mean to sound cocky or nothin but that's just the way I feel

 

 
     

I'm not leaving now

 
Coolaste videon, den som inte får en lust att leva det där livet kan dra dit piparn växer. Fast, han som smiter ut från hotellrummet (Jerry Hoffmaestro) är sååå snyggare i rakat hår;)





Här pratar de då om Grönan konserten och framtida konserter. Han i luva är då Jerry Hoff:)
 
     

Amala, pazza Inter, amala!!

 





Skarpa bilder. Jävla kamera, satte på autofokus så jag skulle slippa detta men neeej, då råkar jag ju "sikta" på fel saker så då sätts fokusen på någons huvud istället för heta Jerry Hoff-.-
 
     

I said the both look pretty good baby girl but that's ought to you<3

 


Hahaha några tjejer i publiken på Hoffmaestro sa att Joel Kinnaman stod uppe på balkongen. Han som tittar åt höger, ser det inte ut som han?:P

 
     

Nääkish var killen alla snackade om!

 
AAH vet inte hur jag ska börja! Börja med spex? Hur underbart roligt det var att se hela klassen se helt olika ut och sen när man såg resultatet förstå att vi är ÄNTLIGEN 9-or! Eller hoffmaestro? När vi stod en person framför en och hoppa och trängdes och blev puttad och skrek i kör med hela jävla publiken. När några jävla snubbar på höger till en började helt plötsligt skrika "bira bira bira bärs bärs bärs" Och sen ett par tjejer på ens vänster började svara "Bira, bärs, bira bärs" Eller hur jävla underbara hoffmaestro var. Hur oförklarigt grymma de var!!


Äh säger bara så här; I'm having the time of my life;)

(Ska bara redigera sen kommer det bilds upp, promisepromisepromise!!)
 
     

But how dare you try to take what you didnt help me to get, you selfish Bitch, I hope you fuckin' burn in hell for this shit!

 

Alla foton tagna av mig.


Jag vill känna bensinlukten genom mina näsborrar. Jag vill gå i tunneln och helt plötsligt kommer en snubbe med cross bakom en. Jag vill äta en feting varmkorv för det är det enda som värmer ens kalla mage. Jag vill titta ner på hela crossbanan och se crossåkare hoppa på gupp som om det vore en lite sten. Jag vill åka med min syster ner till Uddevalla och se supercross+freestyle nu i helgen.

Jag älskar cross
 
     

Think about home when your far away

 
Kändes det behövdes ett blogginlägg. Har inte längre så jädrans mycket att skriva om längre. Förrut kunde man fylla bloggen med meningslösa bilder men jag hinner ju aldrig ta nya:/

DOCK är det spex på fredag och då jädrans kommer kameran fram! Hahaha kommer bli jätteroligt! Efter skolan drar vi till Grönan för att se Hoffmaestro så man längtar ju bara lite sådär!

Någon som undrar varför jag helt plötsligt har börjat skriva med fet text i början så kan ni gå och fundera på det i skamvrån. Tralala, nu ska jag göra lite musikläxa så blir min musiklärare glad sen ska jag städa upp lite mer i rummet så blir mamma glad sen ska jag nog ta en varm dusch eller sätta på mig ett par raggsockor så blir jag glad:D

Godnatt

 
     

Kärlek slutar alltid med bråk

 
Thihi rätt längesen jag bloggade. Blir väl så när man prioriterar typ allt annt ist för datorn, jag själv tycker det är rätt stort + för att vara mig;)
Annars då? Jaa, är inte förkyld längre!(y)

Hahha var bara tvungen att ta upp detta, sitter och snackar på msn med Nani om spex foton och jag kom på den briljanta idén att hon kunde vara docka. Det lilla puckot söker då docka på google och får upp denna bild.

 
     

Och hon du älskade en gång och kanske älskar än

 
 
     

Du säger att kärleken aldrig var till för dig...