It's been a long night in New York City...

 
Ohh nyss vart på träning så nu står duscen på listan och sen lite mat:)

Men vad har hänt med vädret egentligen? Hade nyss fått hopp om att kaaanske våren skulle smygande komma så kommer SNÖ! Vad är det här? Det borde verkligen inte vara snö just nu. Och idag hade de absolut sämsta skorna som man bara halkar i och självklart snöar det som bara den juuust då?? Blää! Jaja imorn blir det väll strumpbyxor, jeans över och sen tröja och tjocktröja över och sen köra kängorna typ.

Jag vill inte ha kängor på mig, jag vill ha Espadrillos och Gladiatorskor och en och annan pumps på fötterna samtidigt som man har en riktigt somrig och tunn tröja eller klänning på sig och man är lite brun på hyn och håret har blivit lite blondare pga solen.
Ooooh vad jag längtar efter den där jävla Sommaren som verkar aaaldrig komma...




 
     

I thought I could fly, so why did I drown? I never know why, It's coming down, down, down...

 
  1. Gitarr lektion, min gitarr lärare ska oxå skriva under en lapp så jag kan praoa hos de!:D
  2. Matte läxa. Fick typ femtio sidor som jag skulle göra för jag var lite efter...
  3. Noo, Köstan dränker oss i läxor i både Matte och No... Nu ska jag dock läsa några sidor om immunförsvaret så det går väll på fem röda
  4. Ringa Buullen. Var inte med henne igår så jag måste ta igen allt Gossip och sen ska mamma vara borta till tio och syster med och jag orkar inte vara hemma ensam så jag kommer då vara med Julia:)
  5. Ska kanske göra lite Yoga sen också men det är bara om jag har lust/orkar.


Har vart på gitarr nu så nu återstår bara Matte o No :)

JAG ÄR BÄÄST!;)

 
     

Forever young. I wanna be, forever young!

 
Oooh efter en underbar kväll igår vaknade man ju upp med ett lite leende. Thaha, tänkte på när vi busade med Dalia och hennes lilla vän på msn och skrev att hon älskade den och sen när vi tog massvis med bilder och när jag och Elin gick ut på Nanis balkong och de stängde och låste. Haha så jag och Elin tog upp en näve snö och kastade det på varann. Sen började vi banka på dörren så de släppte in oss. Phuu!;) Sen när vi kollade på världens skönaste film, Harold and Kumar goes to White Castle. Haha Dalia vi måste se tvåan.

Oooh vad jag älskar de här brudarna! Kunde inte blivit en skönare kväll (känns som jag jämt säger så när jag vart hos/med Nani, Dalia, Elin, Carro, Fanny, Rox m.m.


Nuuu ska jag försöka göra klart det där jääävla hemkunskapsprovet... Går piss om man kan säga så:/
 
     

Fly like you do it, like you're high, like you do it...

 

Sköön dag idag. Åkte till Sollentuna med Dalia och Elin. Kuul som satan! Sen hem, äta och sen åka och göra lite Yoga så nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag är riktigt fräsh imorn:)

Har ätit ett äpple och druckit lite vitamin well så jag känner mig sådär duktig som jag jämt gör när jag överdriver med träningen och äter inget onyttigt och tar ett äpple och saft och sen nästa dag äter jag godis och sånt. Duuuuuuktigt.....


Nej fan. Tråkigt inlägg men jag måste duscha nu. Skriver väl någon dag om jag har tråkigt och har något att skriva:P

 
     

There's a possibility!

 



No?

 
     

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu....

 
Ooh P3 Guld 2010!!! Käääraa P3 Guld!! Timo Räisänen är proglamledare, Miss Li och Winnerbäck sjöng nyss. Och Teddybears, Amanda Jenssen, Johnossi, Mustasch, Spank Rock, Jonathan Johansson, Andreas Grega, Anette Olzon, Staygold och Damien Adore har oxå sjungit. Fast nu skulle alla interjuver komma men endå.


Har hittat prao plats i alla fall. Musikskolan i Väsby! Fast där ska jag få en vecka så jag får hitta en till prao plats men det går nog bra!:)

Har gjort matte ett tag nu och det går faktisikt jäkligt bra! Förstår äntligen och kan rätta mina gamla fel! Så skönt!
Poppade lite popcorn för ett tag sen. Var så himla godissugen, så jag messade mamma om hon kunde åka och köpa chips åt mig men hon sa att eftersom de stänger 22 skulle hon inte hinna:/ Men jag poppade lite popcorn ist och åt lite chocklad. Tjockis....

Nejfan. Nu ska jag spendera lite tid åt matten (wihoou-.-) och sen ska jag läsa några sidor ur No och göra några uppgifter, sen blire lite kvälls Yoga och sen sova!! Gjorde Yoga igår och jag har aldrig sovit så bra i hela mitt liv!
Fick sätta på Snooze knappen två gånger (ovanligt mycket för mig) för att jag inte kunde ta mig ur sängen som var ooovaanliigtt skön!:P

Måste planera in en liten photosession med Dalia någon dag! Hihi har några ideér...
 
     

Gucci, Fendi, et Prada. Valentino, Armani too. Merde, I love them Jimmy Choo

 

Vill Shoppa Nu!


Ke$ha inspirerat:)

 
     

Give me Boots and Boys

 
Har hittat en nya absoluta favorita artisten. Ke$ha!! Skrev ju förut om hur mycket jag dog för Tik-Tok meeen nu har älskade Spotify fått in hennes nya album Animal och jag ahr blivit galen i det! Och då var jag ju tvungen att se hur hon såg ut så då använde jag mig av älskade Google och hitta massvis med bilds och jag ska såå hitta min klädinspiration av henne.
En riktig bitch-trash-cool-outfit har hon! Me like!:)


 
     

Baby, please come home!

 

Heellu. Vart ett tag sen jag uppdaterade. Haft ingen som helst lust att uppdatera. Men nu när jag såg att Dalia hade uppdaterat kände jag mig ganska skamlig. Mennu så!!

Hänt idag då? Inte så mycket. Hängde med sötis Dalia som inte hade blivit dissad utan dissade. Så jag var med den lilla skithögen hela dagen:)
Inte mycket mer. Hade bild första timmen som alltid uppskattas. Skulle göra något jag inte kan förklara eller kommer ihåg vad det heter men jag och Malin gjorde uppgiften tillsammans och det blev En jäätte stor Ipod och sen massa sladdar och sen massa fler Ipods. Inte riktigt klara dock men men. Rom byggdes inte på en dag, Som man brukar säga.
Sen so, sen lunch (taacoos mums) och sen vare slöjd och efter det No. Gaanska tråkig dag men den har gått riktigt snabbt. Såsom hela veckan egentligen.

Nu ska jag nog ringa min lilla tjockis och fråga om hon vill hitt på något. Sen ska jag nog måla om mina naglar. De ser förjävliga ut, rent ut sagt.

See u later


 
     

When I saw him standing there. He was the cutest thing, I've ever seen....

 

Kan verkligen inte sluta älska Miss Li's låtar! Dancing the whole way home, måste ju vara den skönaste låten hon gjort!

Skola idag. Var väl sådär. Kul att träffa alla och så och visst lektionerna var väl ok. Kan ju börja vänja mig vid tidiga morgonar igen.
Laddar på Poden iallafall så jag kan vara förberedd på lektionerna;)

Hihi är väldigt lycklig just nu. Dels för att jag har köpt Mariah Careys nyaste parfym Luscius Pink för halvahalva (dock vare en 30 ml och eftersom förbackning är stor som en vanlig så tycker jag personligen att det var lite bedrägeri menmen, jag har min parfym i varje fall!:D) ooch sen är jag lycklig av lite andra anledningar. Typ att jag fick träffa Dalia och Nani idag och sen Hanna och Fanny och Sara!

Nej nu ska jag väl göra Dalia en tjänst och springa ner för min otroligt långa och jobbiga trappa och hämta en sladd till Mobilen så jag kan ladda upp en video jag och Dalia gjorde idag.

CYA

 
     

And I was walkin in Memphis....

 
Efter regn kommer solsken? Well, jag kanske ser en glimma solsken på andra sidan staden. Undra den kommer över båda av oss, Dalia?:)<3


 
     

You're my Heroine!!

 

Bilds från idag. Stinsen med Dalia och Caroline och kollade lite och sånt. Blev inge shopping alls, bara en Pomfa från Burger och en Cola (hahah som vi skramla ihop med enkronor och jag hade en "quarter of cent" i min plånbok som ser EXAKT ut som en riktigt och hon i kassan tog emot den endå. Hon märkte inte ens något. HAHA)

NU: BILDER
SEN: INGET, ska ruttna härXD


 
     

I don't wanna break your heart. I just wan't a brand new start....

 
Ingen som helst lust att skriva. Kan lägga in lite bilder som jag tagit från Elin;)



Hihih sötisarna, vill ha nyårsafton igenochigenochigenochigen!!!
 
     

I can't live, if living is without You...

 

Efter Regn Kommer Solsken. Lita på det!

 
     

Blow my heart up...

 
Usch, har inte ett dugg lust för att göra någonting idag. Så ruggigt väder. Mamma sa att det var -16 grader, det är det närmsta -20 vi kommit! Vad äre för fel på vårt klimat?

Skulle vilja dra med mig datorn vart jag än går. Har så otroligt bra musik på den! Riktigt bra musik. Ungefär hälften är från Dalia såå, tack:)

Nej fan nu ska lämna min käraste dumburk... Måste få mig lite frisk luft. Har gått och lagt mig ett-två varje natt nu! Och vaknat elva-tolv, vilket är helt otroligt för mig som brukar kunna lägga mig elva och vakna tio-elva på lov....

 
     

And I thank god i'm alive...

 


Jag vet en Dalia som kommer älska den här låten och jag vet en Nani och en Sofia som älskar videon:)
 
     

They'll try to, push drugs that keep us all dumbed down and hope that, we will never see the truth around....

 

Jäävla Dalia! Hon har lurat mig in i Muse skiten. Hihihi sitter och skickar över Spotify listor till varann. Jag tycker att David Bowies Cat people äger och hon tyckte den sög?:O
Och hon älskar allt som börjar på Rock och jag...Jaa, jag tycker också att det är ganska bra. Jag börjar vänja mig:)

Och sen mitt nya favoritband: 30 seconds to Mars. Och ooohh vilken snygg Sångare de har!!!!!

Oookkej han var bara snygg i en video. Eller var det 30 seconds to mars? Jag tror det... Jaja, han har grymt skön röst iallafall!
Det är ungefär som i Takida. Haha jag hade förväntat mig att Takidas sångare skulle vara ashet för att han har världens behagligaste rösten, och så var han inte sådär jääätte snygg:/ Haha skitsamma. Det är ju egentligen bara låten man ska lyssna på egentligen. Men det hade ju vart roligt att ha något att titta på också;)

 
     

Fuck it, I understand. This is business...

 

Gjorde om min header. För trettioelfte gången. Nu lånade jag en bild av Nani men det gör säkert inget;)
Älskade att den var svartvit! Den togs alltså iförrgår hemma hos Carro.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Åkte hem till kusinerna för en kusin fyllde år och sen har jag bara suttit vid den här dumburken. Käkade middag med hela familjen och broders vän. Kul som fan:)
Nu senare på kvällen åkte jag och syster ner till Infra och hyrde en film, Hangover. Eller baksmällan som de så korrekt översatt den till. Älskar den filmen! Största delen till varför jag älskar den är ju för att man vart där!! Där Bradley Cooper gått har jag gått! Älskar USA måååste sticka ner dit igen någon dag! Någon dag jag inte har någon skola och någon dag då jag har pengar nog till att köpa en biljett och sticka ner till Sin City. Helst när jag fyllt 21 också så slipper alla vakter säga till mig: Uhm, excuse me. Are you twenty one?
Måste vara riktigt jobbigt för de-.-

Nu ska jag springa upp och se vad hela familjen gör. Om de kollar på Baksmällan vet jag inte men ajg skulle kunna gissa det. Isånnafall är bara att ta med sig Fetting godispåsen man köpte idag och glo på den;)

Godnatt folks;)

 
Lånar den här från Dalia. Dalia körde en Behind the scenes:)

 
     

Vilken färg har själen, äslkling?

 
Världens bästa slut, på världens bästa år!!
Visst, 2009 var lite uppåt och neråt men det är väl alla år. Man kan ju inte ha det perfekt hela tiden...
Men nyårsfirandet med tjejorna (Caroline, Elin, Nani och Dalia) kunde inte blivit bättre! Film, SingStar, fotograferingar I MASSOR, Musik som alla var oense om och sen ut vid kvart i tolv med Pommac glas i högsta hugg och isiga händer, sedan tillslut ett slutgiltigt skål och sedan kollade vi på fyrverkerier. Kunde det bli bättre? Nej juste!;)




Haha ingen idé att lägga ut fler bilder, alla är suddiga;)