Si yo fuero un chico...

 
Spanska prov idag. Gick jättedåligt men man kan ju alltid hoppas på det bästa.

Gjorde om mitt rum i helgen också. Det började med att pappa köpte en ny garderob och då skulle jag få hans och när vi sedan märkte att den inte passa in i mitt rum åkte vi till IKEA och köpte en spegel, ett nytt skrivbord, garderober till syster och en spegel till henne också.
Det är så brutalt fint i mitt rum nu! Ska lägga in foton imorn eller något, har inte riktigt tid nu. Men för en gångs skull känns mitt rum som ett riktigt enat rum. Förut var det massvis med saker placerade på olika ställen. Nu är det lite mer typ... Stilrent.

Har haft världens häktigaste vecka! Och mer blir det!

Mån: Spanska prov
Tis: Lucia rep V3 10:20
Ons: Julkabaré träning alla andra har elevens dag.
Tors: Nobelfesten. Kören samlas 16:00
Fre: Typ sovmorgon (vet inte riktigt när vi börjar den dagen) och Disco åt småkidsen

Noo fuunny Buisness....

 
     

I don't love you, like i did yesterday!

 
Bio igen! New moon. Fast denna gång med Nani, Fanny och Dalia. Ska bli så jädrans kul!
Men tydligen så ska Jacob ha viskat i Bellas öra något på Quileute. Han viskade;
Que Quowle - stay with me forever [k-we-k-WOW-le]
Såå gulligt! Ska leta efter det nu när jag ska gå ikväll.

Jag kom på att det var ett litet tag jag skrev här. Har varit en aning busy. Men men, nu bloggar jag istället. Ska alldeles strax försöka locka håret för att se om det fortfarande går. Haha jag vet inte, mitt hår är kanske klimat förändrande.
Vinter-konstigt hår, sommar- vackert hår, vår- whatever hår, höst- I don't know hår.

Jag har spanska prov på måndag också. Jag tror (mer hoppas) att jag kommer klara det. Kan klockan iallafall. Sen när jag kommer hen från bion ska jag träna på frågeorden och sedan kanske lite på den där sablans texten "¡Vaya Cola!"

Ojojoj, tio i fem. Son las cinco menos diez. Hihih sa ju att jag kunde klockan;) Och jag kan Quileute också

QUE QUOWLE

 
     

The world comes arrived

 
 
     

Out of my reach...

 


Shuu.
Efter en väldigt lång och ganska så tråkig dag så är jag äntligen hemma och kan lata mig i några minuter innan jag ska göra lite engelska och sedan lite spanska. Tror jag ska göra lite Svenska också bara för att vara lite språklig denna härliga kväll:)

Blir nog ingen promenad med Julia heller. Hon hade ont i halsen och eftersom hon inte hört av sig på hela dagen gissar jag på att hon stanna hemma idag. Jaja, får gå ut imorn istället.

Ooh, mamma hade köpt bullar idag. Men inte vanliga tråkiga kanelbullar. Utan mandelbullar! De var jättegoda, var tvungen att ta två bitar samtidigt som jag drack Julmust och kollade på Disney Channel. Jag känner mig som en liten kid.
Längtar så oerhört tills julen ska komma! Vet inte varför. Förra året vaknade jag på julmorgonen och trodde det var typ sommar. Nu vaknar jag och hoppas jag att jag råkat sova så länge att jag skippat all skola och det var Julafton. Fasen vad skönt det skulle vart! Eller vakna när Nobelfesten, Luciatåget och Julcabarén skulle vara och somna om sen:p

 
     

A long time ago, we used to be friends

 
BÄSTA FILMEN NÅGONSIN!

Jag var knäsvag efter filmen. Jag stod och hoppade och skuttade och bara kunde inte sluta prata om vad jag och Julia nyss sett. Som tur är var Julia likadan så vi tröttnade inte på varandra!

Skönt att ha henne ibland. Okej, vääldigt ofta!


Jag tror jag tog om den här bilden 20 gånger. Hehe, så här blev resultatet. Alla mina bilder blir suddiga:P


Har egentligen inget speciellt att skriva. Hade bara lust;) Ska nog ringa Julia nu och prata lilte med henne och sen checka om hon kanske har lust att gå på en promenix med moi. CYA




 
     

I don't know what you've done with me

 

New Moon

2 tim 11 min
11 år

Tid och biograf:
imorgon, lördag 21/11, kl 17:45
Filmstaden Kista salong 6
Stockholm

Valda platser:
Parkett, Rad 3, Plats 30-31

Kostnad:
2 biljetter á 105 kr 210 kr
Totalt 210







 
     

One day I´ll fly away, leave all this to yesterday

 
Still sick men jag ahr Ipren i kroppen så själva febern har fortfarande inte gått ur min kropp:(
Har så jävla ont i huvet! Jag dör här!! Dalia jag tror du får komma med Lussebullar åt mig;)

Jag ska gå och lägga mig om exakt tio minuter för då är klockan elva coh då känner jag mig som om jag är grym på att passa tid.

hmm... Vad har jag gjort idag, förutom att knarka Ipren och jämra mig över frossa och huvudvärk har jag tydligen stökat till mitt rum så innihelvete och jag har spelat gitarr som gick ju sådär jättebra. Sen har jag glott på Tv i typ fem timmar (hare känts som) käkat donken, käkat spaghetti och korv. Asså herregud, jag tror det här har vart den längsta dagen i hela mitt liv! Jag har gjort massvis och klockan har typ stannat!
Sjukt.

Något annat som är sjukt var det Dalia berätta för mig! Helt sinnesjukt! Stäm henne!

Så nu har jag fått det ur mig. OHNEJ, nu har jag bara sju minuter på mig att fixa mig och lägga mig!! Hur ska jag hinna?!? "Ja, sofia för det första SLUTA BLOGGA! För det andra gå och borsta tänderna nu!!"

Sex minuter.... Ooooch nu ska jag gå.

Hahah hur kommer det sig jämt att jag skriver Sveriges sjukaste blogginlägg varje gång jag tagit Ipren?
"Jo för att du blir hög, Smartskalle;)"
 
     

Cause time has made me strong!

 
Ny header. Snygg va?;)
Hihi en väldigt massa egobilder + en bild på Dalia och jag när vi är världens seriösaste människor on tha party.
Hoooot.

Fryser as hell. Undra om jag börjar få min feber tillbax:/ Tror jag ska byta kläder, har på mig mina vita byxleggins och ett sött litet linne. Så går jag runt när jag är sjuk. Nej men jag ska byta kläder till typ mjukis och sen gå upp till vardagsrummet, ta täcket upp samtidigt, och kolla på Pippi Långstrump typ:P Fast det är tecknade versionen:(

Hahahha ooohh, det kom en reklam på Spotify (jag ska inte racka ner helt på att jag inte har Spotify Premium ibland är reklamerna bäst!) och visst jag har sett den reklamen på TV men jag checka upp det där mer nu. Det är det där ny DJ HERO. Ska lätt köpa det! Man får med en sån där söt Scratch-Dj-bås-mini-mini-thang som man då ska scratcha med (skriver jag rätt? Schratcha? Scratcha. Jo men jag skriver rätt, ni fattar) och sen får man med ett spel emd låtar från Jay-Z och Eminem. Aah, bullen kommer bli tokig! Vi får helt enkelt spara ihop tillsammans. Hur dyrt kan det vara ändå? Hon får sitt barnbidrag och jag får mitt. Tillsammans blir det tvåtusen! 
VI SKA HA DET DÄR SPELET!!

Godnatt folks, tror jag ska försöka sova sen. Fryser fortfarande AS HELL!:(
 
     

A bag over his face.

 

Sjuk.

Tog vaccinet igår och när jag vaknade imorse frös jag och mitt huvuvd kändes som ett sprängmedel. För att inte tala om hur min arm kändes. Jag kunde inte ens sträcka mig för att tända lampan! Jag kunde inte ha den rakt! Sjukt.

Så ja, det kommer en viss biverkning men efter ha käkat en Ipren+Ett halvt äpple (åt bara runt hela äpplet och slängde det sen+ett glas juice sedan nu när Iprenet börjat värka kom snälla Mami med Donken:D Det satte ju finfint!

Nu ska jag gå ifrån "sjuk" ämnet och hoppa över till Spotify. Jga gjorde en spotify spellista åt syster för ett tag sen på hennes data då och sen skickade hon den till mig (hon älskar min musiksmak...ibland. Mariah Carey är ju helt jävla förbjudet i det här huset-.-) och sen har hon lagt till en skitbra låt i den spellistan och de som har Spotify vet att lägger hon till en låt på sin spellista får jag den låten till min data!
Men jag vet inte den här låten har kanske kommit ut men det är skitsamma. Den är helt jävla grym! Tack Cicci:D

 

 
     

In New York, concrete jungle with dreams of made of!

 
Oooh skrev ett inlägg förut men det fucka upp sig:(

Jaja, jag såg Love Guru idag (Jaaag veet, den gick på bio för typ hundra år sen men det är skitsamma) Den var bääästt! Log och asgarva i soffan medans hela familjen var på flykt någonstans jag inte orkar hålla reda på.
Och sen kolla jag klart ala avsnitt av True Blood! KÄRLEK!! Seriöst jag satt och grät typ floder när han försökte rädda henne och sen han typ smälte i solen! Herregud! Och när hon sa till hon rödhåriga(blackout!!) att hon inte tror att Bill levde, då grät jag också! De är så jävla söta tillsammans!! Hahah berätta om det ALLRA SISTA TRUE BLOOD AVSNITT PÅ SÄSONGEN!!!

*Hittade inte ett avsnitt på avsnitt 1 sista avsnittet:( Men riktigt bra var det iallafall!!*


ohh jag har totallt förälskat mig i en låt! Hero of War - Rise Against. Den är verkligen BÄÄÄST!
Jag knarkar den låten minst fem gånger per dag! Helt jävla käär!!



Det här hör verkligen inte till saken men kolla på detta klipp! Det är andra säsongen (alltså den har inte kommit ut i Sverige än) 12 avsnittet sista! Jag älskar att Bill ser så sårbar ut men slutet HERREJÖSSES!
 
     

Cause I adore you!

 


Yes!

Yes! Yes!!!! YES!!!!!!!

Her mediocre streak is broken!!!!

Mariah Carey has released a good song. Finally!

A really good song. And UNDENIABLY good song!

FINALLY!!!!!!!

We had been rooting for her!

100% was written for Mimi's Oscar-worthy new film, Precious, and we L-O-V-E it.

 
     

Du springer aldrig ikapp när jag väl är där

 
I skolan. Tråkar. Ska ha No... IGEN!! IRRITERANDE

Usch, jag måste få en "bloggkurs" från Dalihoe! Hennes blogginlägg blir typ världens sötaste blogginlägg mina blogginlägg blir typ : Hej, jag mår bra. Nu ska jag gå Hasta!
Säämstt!!

Riiiigght mami köpte en jääätteefiin kappa till mig igår! Ser lite Vintage Styleish ut;)

oohh, good. Skriver bättre inlägg hemma istället. Hahah det här inlägget bör ej visas! Kommer ändå ppublicera det:D

Nu ska jag kolla på lite True Blood tills vår No lärare kommer:D
 
     

Working Class Hero Is Something To Be

 

"Gick till Julia, gick på promenad med Julia, gick hem, gick till Julia igen, gick ner till infra och köpte `50% Less Fat´Grill chips, gick hem till Julia, åt en näve chips, snacka, gick hem, gjorde svenska, hitta en gammal mick till ett gammalt Kareoke som funkade till min förstärkare, snacka lite med Mami o Papi, satte mig vid datan "

Orkar inte skriva ett normalt inlägg. Ska äta alldeles strax. Fish´N Chips:D

Aaannnddd nooowww BILDER



Nu ska jag titta på Wallander

 
     

Jag skrattar idag!

 
Kanske inte den bästa uppdateringen på sistonde. Vart lite mycket med skola, men nu är det äntligen helg!

Mami och Papi började städa förrådet och klädgarderoben (den där lilla rummet där man har jackor och skor man inte använder just nu, hehe vet inte riktigt vad det heter) så det var bara att börja städa sitt rum då. Ser ganska schyst ut nu. Med `ganska schyst ut´ menar jag `det ligger inga kläder på golvet eller på min stol´ vilket är städning för mig.

Nu ska jag gå upp och fika lite med Mami och Papi. Tror jag ska göra lite Oboy också. Haha den fick jag köpa för mina egna pengar eftersom mina föräldra jäämt glömmer bort.

Återkommer nog senare;)
 
     

I want to feel safe!

 

JÄÄÄVVLLAAA PIISS!!!

New Moon biljetterna kommit ut och självklart har de satt en fuckin 15 års gräns!
Jag förstår inte.
Herregud vad äre som är så himla läskigt med Twilight/New Moon?! Vadå ska de sätta åldersgräns på böckerna med?

Det är helt jävla sinnesjukt. Försökte gå in på den där fuckin sidan där de bestämmer åldersgränserna och SJÄLVFUCKINKLART går de ju inte att klaga! Nejnej för de strävar ju efter att ungdomar som råkar vara under femton år ska ju verkligen inte få ha kul och se en film som inte ens är läskig!!!