Do you really want to hurt me? Do you really want to make me cry?

 
 
     

Yesterday all my problems seemed so far away, now it looks like they're here to stay

 
Bytte min vackra header till mig själv hihihohohoh:) GAMMAL som katten är bilden men jag gillar den på något sätt. Oj menar bilderna såklart. Jag tror jag tog bilderna några dagar efter min födelsedag när jag fått kameran dårå och hittat Nickes gamla stativ!
Jag fotade lite nyss typ och bleev rätt nöjd to be honest. Ska redigera och sen fixelifixa och sen kanske jag byter header, om jag har lust och ork.
Nuu kom moder+fader hem. De köpte lite krubb DOCK till de själva för jag käkade chickenbits och pommes vid en tretiden så jag är lite mätt. Hade en idé att dra till Malin och hänga lite där senare men vi får se, inte riktigt helt hundra.
Äsch nu hade jag inget att skriva. Men tre poäng till mig på bloggsidan. Ny header, Inlägg, lite text som inte är HELT onödig. Okej kanske lite. Kanske är det konsten med bloggning, det ska vara totallt onödigt.
Trött chey... Märks det att jag roootar som satan i mina bilder?:)
 
     

I'm in love with all your dangers, dangers.

 
It Seems EXCESSIVE... but That Doesn't Mean It Didn't Happen
 
     

It must be the ganja

 
Jag ska sova.. snart. Jag kände för att så att säga slänga in ett inlägg. La ju in en bild på Slash och hans vackra gitarrer, just då när jag stämmer min gitarr går strängen av. K-U-L. Men underbara fina pappa lovade att vi skulle åka och kika på en ny elgitarr, är så trött på mig. Strängarna går av HELA tiden, halsen är sne, den är inte mysig att spela på, och den är rätt gaammal. Fem år gammal. Okej inte jettegammal dårå men lite grann. Sen skulle jag kaanske vilja ha en lite snyggare, men inte något överdrivet. Att köpa typ en lila, eller rosa eller nån sån färg känns lite jobbigt. Kommer ju lätt ha den i över fem år då (kommer VERKLIGEN inte slänga min gamla såklart, dock ville Nani att jag skulle slänga den i en vägg medans hon fotar, hmm. Känns som att den där bruden borde få lite terapi?) och om man ska ha en rosa gura när man är tjugo barre är ju då inte så kul!
Åh nu vart jag ju trött. Inte kul. Äsch ska läsa lite mötley nu. Eller slash. Har inte bestämt mig. Så bliiiire om man läser två böcker samtidigt (y)
Godnatt:)
 
     

Tattoos & Tequila...

 
Jag skulle göra vadsomhelst för de där gitarrerna. Vad som helst!
 
     

I just had sex and it felt so good, a woman let me put my penis inside of her

 
Åh vad jag älskar baadboiz
 
     

A boombox is not a toy

 
Did i mention i LOVE Julian Casablancas?
 
     

She put a bag at my face. Still counts!

 
Julian fucking Casablancas<3
 
     

I sit and wait...

 
Hehe, hade snöbollskrig med nåågra killar i min klass (de bar och drog ut mig från skolans område och mula mig så inte lärarna skulle klaga hahahahha) när helt plötsligt några i nian kommer och börja kasta på oss. Dvs, WorldWar3!!
Niorna mot niorna. typ. Fattades två klasser. Men sex 9Eare (plus några åttor som stod och drack läsk och typ klaga men var för fega för att gå förbi och riskera att bli nermulade) mot sex 9Aare. Ta bort två från 9E (jag och Malin som kastade bara tre meter fram typ) och sen två som gick. Så det var Fredrik som var KUNGEN och försökte pricka alla.
(SÅ nu har jag gjort ett proper blogginlägg. Nu ska här läggas in en bild och sen ska jag baaaaadaa)
 
     

Girl with the golden eyes

 
Längesen jag visa något som verkligen tillhörde mig, heh heh heh..
(ÖVERREDIGERAT AS HELL!)
Oj hahah borde kanske berätta att jag bytt namn på min tumblr. Nu heter den loud-as-fuck:)
 
     

Everything will be okey..

 
Älskade Nikki Sixx
 
     

Just good times, just good times

 
Jag är så dåålig på att blogga här. helt sjukt. Men nu har skolan börjat dvs ÄNNU mindre bloggning än vanliga fall. Fick iallafall för mig att byta header till denna bild. Krävs ingen förklaring, en bild Nani skicka till mig som ett litet intern skämt hehe. Älskar den så grovt mycket att jag tycker det ska få sin time to shine. Nu ska jag soova innan jag döör.
 
     

I wanna give you the world

 
 
     

Got left, got left I got left

 
 
     

Curl up and die

 
Somnade visst igår. Hahaha:)
 
     

I got the power

 
Kom inte på någon annan låt att ha som rubrik så fick bli den första som popped up. (tänkte först på flowerpower och var nära att skriva det för det är ett så underbart fint ord, men ångra mig för att hålla mig till min policy att endast ha låtrubriker)
Det förra inlägget KAN ju vart det sämsta någonsin. Vart lite distraherad med annat och fått mig till att skriva låtar. HAHA whaaaaat lixom. Om jag får säga det själv assååå... Jag suger på att komma på text! S U G E R. Men ackord och komp kommer till mig som ett får känner lukten av, vad de nu äter (och neeej får kom inte upp i mitt huvud av den enkla anledningen, som Eleanor skulle trott)
Nu ska jag lägga in en bild och skriva ett till inlägg, skrivarglöden är som en sprutande eld från en argsint lila-rosa drake som inte aaaaaaaaaaalls är bögig och inte vill spruta eld men alla hans kompisar är elaka och petar honom på armen för mycket så han skriker till och då kommer eld!
(okey I lied before, not gonna stop with my inspiration pics, It's just too much inspiration)
Innan jag stänger ner, Dagens humor: Sitta på Google translate och translatea ord som, äckliga jävel och fula fanskap.
 
     

Du flytta utomlands någonstans gav bort din hand till någon annan man

 
Ah ska väl berätta om nyår dårå. Kom hem till Eleanor vid åtta nånting (ville se betjänten och grevinnan så det blev väl några minuter över typ) och då var Elli, Nani och Carro där. Tre brudar från min förra klass som heter Sara, Sandra och Nora var ute med Ellis hund men de kom sen. Vid elva kanske kom gamla niorna, Sanna, Maria, Sofia Knutsson, Tova och Agnes. Vi gick ut fem i tolv och skrev gott nytt år och tjugohundraelva bla bla bla. Sen stack vi in igen. Jag och Julia drog vid kanske ett nånting. La mig iallafall två och jag tror inte jag sovit så gott på länge. ÅH vad skönt det var. Klänningen jag hade kändes som en effing korsett haha!