Så ikväll ska jag bli full för att bevara vårt minne

 
Oj antar att det dags snart att börja summera året 2010. Ska börja knepa och knåpa på det nu. Har aldrig gjort en sån där häftig bildsummering. Hmmm....
Snart ska jag dra mig till lille malin och hänga lite med henne. Eftersom hon inte kommer vara med på nyår så måste man ju passa på såhär innan:)
Nu ska jag dra mig uppåt och fixa lunch, sjuuuukt hungrig! KYSS
 
     

You've been hit by a smooth criminal

 
 
     

Give you all I had and you tossed in the trash !

 
Det här may be mitt sista inspirationsfotoinlägg. Har skaffat mig tumblr som jag kommer tillägna alla mina inspirationsbilder dit. Alla som vill (HAHA känns som att jag pratar med en vägg) är välkomna dit. Alltså dit<- det är bara att klicka här. Eller på de andra länkarna. Eller så gör jag såhär: http://soofia95.tumblr.com/ oså bara klickar ni. KLICKA
Börjar bli sjuk så ska lägga mig i min varma säng och bli frisk till nyår. Godnatt:)
 
     

Soul meets boy

 
VARSEGOD NANI, nu fick du TRE inlägg att smaska på däruppe i sälen/fjällen/åre/Tandådalen/hundfjället/idre
 
     

Feed the world, let them know it's christmas time...

 
 
     

And I never felt this way before!

 

Min present. En stålsträngare. U N D E R B A R <3
Sen fick bulls en gura oxå så jag har vart en gitarrlärare idag. HIHI aj love it.
 
     

Fullmånen lyser som var den av glas

 
Blev inge inlägg idag, fullt upp med städning och diskning och matlagning. Men nu är all mat äten. Alla klappar öppna. Alla gäster hemma (Med gäster är det moster+kusin, syster+respektive, broder+respektive). Alla ögonen tunga och trötta. Och jag tror varenda kotte med ett feting smajl. Iallafall på mig! Det här smajlet kommer inte avta i första hand det lovar jag. Hihh, ska fota och sen lägga ut bild, vill inte förstöra spänningen mohahah!
NU tänkte jag lägga ut en bild jag gjorde på fem röda för att checka om mitt photoshop funkade för broder min laddade hem det åt mig så nu har jag det, FOR EVER!
 
     

Who's that chick?

 
Huuungrig. Hungrig. Hungrig. HUNGRIG !
 
     

Someday at christmas...

 
 
     

Jag vill inte genera henne men jag ska be honom, ta hand om henne väl. För jag vet vilken dy hon varit i

 
Asså det roligaste med alla mina inspirationsbilder är att de är helt vanliga bilder som jag säkert skulle kunna skrota upp själv men jag är en sådan mega pussy som vill behålla vartenda litet minne så jag vågar inte megaredigera eller kapa av huvudet osv.
Imorn är det dan före dopparedan. Älskar det ordet. Idag var ju det roligaste ordet, dan före dan före dopparedan. Tänk när det är en månad innan dan före dan före dan före dan före dan .......
Kom ifrån ämnet där, men jag ska iallafall umgås med familjen. Nicke&Johanna kommer förbi och troligen Cicci&Jocke. Alltså, broder med respektive och syster med respektive. Det kommer ju bli extra roligt för mig för pappa sa att han önskade sig från mig i julklapp att jag körde lite med guran och sjöng samtidigt lite drag låtar som man kunde gunga med i på dopparedan. Haha bara det att jag inte riktigt kan utan till. To be honest så har jag inte direkt hittat en bra drag låtar förutom Cornelis Wreesvijk som han busted me på när jag körde den häromdagen.
Drog en liten glance på min whiteboard tavla som var lite halvt nedklottrad med: Gör Svenska!! och No/So: Skriv ENDAST om hur människorna tänkte, oljan o teknik
Skönt att det där är över nu.
OJ HAHA aldrig berättat mina betyg. Fick två MVGn vilket jag är megastolt över. Ett i HKK (vilket jag verkligen inte trodde, men jag var den enda i gruppen som gjort MVG uppgiften och hemkunskap skulle vi inte ha mer så hon satte MVG i slutbetyg vilket var väldigt snällt av henne!) och sen ett i musik som jag, om jag ska vara riiiiiktigt ärlig, förstod att jag skulle få. Hade ju det från 8an och tror säkert 7an om vi hade haft det då så då är det ju inte mer än rätt att ha lvar det. Uppträder, är aktiv på lektionerna, spelar gitarr, försöker mig på piano, sjunger KONSTANT osv osv.
Vg i So, No, Engelska, Svenska (SKA höja mig i språken) sen kommer jag inte ihåg om något mer men sen resten G då.
Bild och teknik har vi inte haft så det ska vi ha nu på vårterminen så det ska jag definivt höja mig i. Men är ändå stolt över mina betyg. Speciellt i matte även fast jag endast fick G så är jag glad att jag inte fått göra ETT enda omprov. Så om man skulle få högre betyg för endast att man försöker så skulle jag nog fått MVG. Har så himlans svårt med matte, alla tal och allt bara blandar ihop sig och jag ser ingenting framför mig utan måste konstant använda fingrarna.
OJ shit, vilket långt inlägg. Hade ju kunnat korta ner det och använda flera inlägg än ett långt men men gjort är gjort och jag vill bara gå och lägga mig och läsa min mötley Crüe bok:)
GODNATT och glad dan före dan före dopparedan
 
     

Snow is fallin' all around me. Children playing having fun!

 
HAHA jag kommer bli tjock. Käkar chirre med dip och dricker julemust, som efterätt efter en feting kyckling med ris och curry. haha tänkte "lyxa till det lite" och använda pinnar istället för bestick. Resultat: SJUKT JÄVLA SVÅRT! Men jag lyckades men efter ett tag tog jag pinnarna och la upp allt på de som en gaffel.
Iaaallfall så slutade jag skolan idag. Det var förträffligt intressant. Vi städa skåpen (alltså inte innuti, utan utanpå) och stolarna och sen var alla klara så då började vi köra lekar som vår mentor tyckte var roliga. Skulle inte riktigt tro det va..
Sen gick vi ner till kyrkan och jag började träna på min låt, sen kom klassen ner med fackeltåg (WIHA vi missade det för vi skulle uppträda) och sen körde jag min Redemption song som jag nu har kört tre gånger på tre olika konserter, mami vart på varenda haha(Y) Men den här gången var den bästa gången. Kanske för att jag visste att Nani (inte dalia hon var hos tandläkaren:() satt och kolla:)
OJ, laddade ner en spellista från en sajt som heter Digster med ENDAST jullåtar och har hittat en ny favoritlåt:D
Someday at christmas med Stevie Wonder. Dendu, riktigt jädrans grym! Ska kolla upp gitarr akord hahah.
Intejag, Iwishmendockej..
 
     

Beth I hear you calling, but I can't come home right now. Me and the boys are playing and we just can't find the sound

 
 
     

Under pressure

 
Orkar faktiskt inte göra det mer komplicerad header än vad det här är så det får vara nu!
En bild som jag brände ut mina sista krafter i photoshop på. Kul men jobbigt. Ska bädda ner mig i min vaarma gosiga säng och kolla på någon film eller så.
Jepp that's me, i sånt fint hår, och så fina skor och med en Pinata på magen. JAPP snygg jag är
 
     

Love me tender, love me sweet...

 
 
     

Tre gubbar tre gubbar från pepparkakeland !

 
Vi komma, vi komma från Pepparkakeland
och vägen vi vandrat tillsammans hand i hand.
Så bruna, så bruna vi äro alla tre,
korinter till ögon och hattarna på sne'.

Tre gubbar, tre gubbar från Pepparkakeland,
till julen, till julen vi komma hand i hand.
Men tomten och bocken vi lämnat vid vår spis,
de ville inte resa från vår pepparkakegris.
Failade med ljuset på de två sista men har inte ork till att redigera.
Nu ska jag upp och äta nuuuuuuuudlaar :)
 
     

Blir det krona kommer jag härifrån blir det klave ligger jag snart under jorden levande eller levande begraven

 
Finns en första plats som inte går att nå för ingen tror att de är nåt där jag kommer ifrån. Och alla försöker bli av med leran från Göta Älven som satt sig på själen och självförtroendet i varje tjomme, jag tror jag älskade dom där, jag kommer från!

Önskar att min rubrik vart så lång. Kan bara inte sluta skriva upp rad efter rad på den här låten. Det går inte sluta för varje mening är så underbar..
Och nu kommer en till sån där s.k inspirations bild. I know I know. Men jag redigerar faktiskt nya som JAG tagit igår och idag och i förrgår. så bilder kommer.
 
     

Mama, i know i act a fool

 
Har blivit otroligt mycket bildinlägg nu. som inte ens jag äger. trevligt va.
nu lyssnar/tittar på musikhjälpen. 7 fuckin miljoner ! vi ska önska låt. måste bara komma på en låt att önska. men vi SKA !
 
     

Don't you want somebody to love?

 
 
     

I will follow you into the dark...

 
Vad vill du beställa?- Sommar nu tack !
 
     

You've been puttin' out with my shit just way too long...

 
 
     

I'm the motherfucker of the year

 
 
     

My memories in blue...

 
O H jag är så dålig på att blogga (+ så har jag typ femton fel i texten. Lyckat!) Men jag förstår inte varför det inte blir av, är det svårt kan man ju undra?
Just nu är det önskelist-dags. Mami skulle och shoppa sen så hon vill ha så snarast som möjligt. Märkte att den här julen kommer det bli mjuka klappar. Vill typ endast ha kläder haha! På tal om det vill jag ha lakan... De där från H&M hahah.
Äre jul när ens mamma kommer och drar ner gardinerna och stänger dörren och drar för och bara står och väntar och säger hon, titta inte ut! DÅ vet man att pappa köpt julklappar och kommer kånkandes in på de och ska lägga de i förrådet. Hih spännande spännande vad man kan tänkas få iår;)
Åh nu ska jag nog dra på ett avsnitt av Vampire Diaries och sen ska jag nog ringa julia.
 
     

Drömmarnas stad det är du...

 
 
     

Tro på tro på tro på när, tro på när det känns såhär...

 
If you can't beat them, join them


 
     

Bara jag får ha mitt ansikte kvar dolt i min älskling hår...

 
Oj rätt längesen jag skrev här... Jag har faktiskt vart påväg på att skriva nästan hela tiden men det är sjukt hur mycket man har att göra om dagarna speciellt nu vid jul. Shoppa julklappar (måste informera att jag INTE KÖPT EN ENDA!! Panik på hög nivå här), gå på julmarknader, shoppa till sig själv, prov, läxor, inlämningar, ätasovadrickaandas, öppna min chokladkalender
(jag alla förstår att jag inte direkt har sådär jäätte mycket att göra, försöker bara komma på en ursäkt varför jag inte bloggat sen den 5..
I alla fall så kom Nani och Rebecka, två brudar i 9c, den briljanta ideén att vi tre plus Ellinor skulle åka skridskor igår. Så det var att gå upp halv sju och fixa sig för att sedan ta tåget som gick 9.17
Vi åkte till kungsan och åkte ett tag och sen skulle Rebecka hem för hon skulle på julbord och då käkade jag, Nani och Elli på Pizza Hut och sedan kollade vi lite i affärer och sen tog vi oss till kungsan igen.. Underbart det var med alla lampor men isen var helt jävla pajad och småungar åkte och ramlade stup i kvarten plus idioter som tror de kan åka fast de inte riktigt kan.
Sen fixade de isen och idioter började åka fastän det inte direkt hade torkat. Hur tänkte ni nu idiotjävlar? Att det var lyckat att förstöra isen kan vi ju utesluta. Att det är jobbigt att vänta i max fem minuter kan ju vi också utesluta tycker jag.
Sen efter vi åkt så köpte vi brända mandlar och gick och myste på de medans vi åkte hem. Varmt och sött blev det i kistan. Innan hade vi köpt donuts också haha. Så jag kan säga att den här julen kommer bli en mer riktig jul än förra. Förra året kändes det bara som att man vaknade på morgonen och sen Oops det är jul. jiippi. Nej nu kör vi på riktigt för tusan!
Glad tredje advent gott folk. Och om alla känner som mig att det är exakt NIO dagar kvar tills skolan slutar (i alla fall för mig) så hoppa på ett ben och skrik YIPPIKAYEJ MATHAFACKER !
(kommer fööörmodligen upp bilds framåt dagen. om man har tur kanske en liten film när jag ser ut som Bambi på hal is....)
 
     

Hej här kommer segertåget!

 
Nu har jag överträffat mig själv i inspirations bilder! Helt insane bild, självklart inte från mig men what makes the difference?
Har nyss bytt webbläsare så jag har Safari nu (känns som man sitter vid en lite imac så då kan man ju drömma sig bort lite) men då rättar den så fort jag skriver svenska. När jag byter till engelska, vilket händer rätt ofta för mig hahah, då rättar den inte... hmm sign from above att jag borde skriva på lilla engelskan kaaanske
 
     

Just the two of us, baby just the two of us...

 
 
     

Samson went back to bed and told me that my hair was red...

 

Julia bloggade, men det var lame så jag tog bort det och satte in en bild på'na istället.
KYSS
 
     

Te amo te amo, she said to me..

 
Hade sovmorgon idag men ska inte gå till bussen förns om en timme. EN TIMME vad fasen ska jag göra nudå? Nämen jag vet, det där roliga spanska arbetet som skulle vart inne igår men vi fick en dag till på oss. Så gissa vad jag satt och gjorde igår till halv ett på natten. Hade jag vetat att jag hade vaknat såhär tidigt hade jag ju haft massvis att göra, nu har jag bara att jag ska leta upp 20-30 spanska ord som man haft i arbetet. yiiipppie är mitt ord, endast yippie...-.-'
Yo, por una vez...