This is how to be a heartbreaker

 
 
     

But I can't compete with a she wolf

 

har daily-post limit på tumblr, galen fredagkväll 
 
     

I will survive, keep on surviving

 
♡♡ rosa glitter girlpower osv osv ♡♡

♀ Girlpower ♀ from mutherfuck on 8tracks Radio.

 
     

Everything is beautiful to me now

 

Don't worry, be happy from mutherfuck on 8tracks Radio.

 
     

You're beautiful, don't you know?

 
Went to the frisör idag och klippte och slingade mig. JAG ÄR VITHÅRIG PEOPLE. eller aa litegrann i varje fall. Beroende på hur man ser det? 
Nu skall jag ha detta ett tag och sen får vi se vad jag får för mig att fixa. Står mellan lavendel/lilac eller bubbelgumsrosa. STAY TUNED.
 
     

Here's my address and number, just in case.

 
♡♡ rosa glitter girlpower osv osv ♡♡
 
     

Take all the courage you have left

 

INTENSE INDIE REMIX vol.VI (Birthday Edition Babyyy) from LittleLionWoman on 8tracks Radio.

Folk: Ultimately Remixed from LittleLionWoman on 8tracks Radio.

 

Discovering from LittleLionWoman on 8tracks Radio.

Bitch, please. I'm fabulous. from FYsqueak on 8tracks Radio.

 
     

Ey sexy lady

 
det enda jag kunde uttala/skriva från den här låten är ey sexy lady därav den extremt logiska rubriken. Ska sova nu. Har haft en supermysig dag idag med min storasyster, vi har bara typ suttit och pratat hela dagen haha. Hade tänkt gå på bio med Julia i Kista men sen insåg vi att det var fucking blogawards och då ångrade vi oss. pallar. inte. med. många. människor. 
 
     

I hear the songs, from the places where I was born

 
† leker söt †
naglar: DIY diadem: DIY (äuhm borde typ börja kallas för DIY experten osv osv osv......)
 
     

It's you! It's me! And there's dancing!

 
Från min Instagram den senaste veckan (ahmen älskar typ nya "instagram-arkivet" knappen på blogg.se. Fint blogg.se ni har gjort något bra wooho) 
HJFDHKJF KANSKE BORDE BERÄTTA OM MIN NYA VINYLSPELARE?!? ÄLSKAR DEN ÄLSKAR DEN ÄLSKAR DEN
 
     

Let me out of your mad world

 

 
 
     

Tears in my eyes but not down my face

 

Mobilbloggar för jag orkar verkligen inte bry mig/föra över bilder från mobilen. Såatteh deal with it.
Tänkte visa finfina bilder på mig och johanneslund från No-lektionen idag som eskalerade GANSKA så fort när vi skulle prata om global bla bla bla lyssnade osv. Helt plötsligt satt jag och en tjej och diskuterade med en snubbe om typ krig och socialdemokraterna OCH GUD VET VAD. Han tyckte alla som inte var moderater var dumma i huvet.. Ni förstår den heta diskussionen va??? Det hela slutade med att jag och Johanna satt och skrek RÄDDA VALARNA KÖP EKOLOGISKA BANANER PLOCKA INTE BLÅÅSIPPOOORR

 
     

You got heart and you're going your own way

 
Slutet på tisdag och imorn är det onsdag efter det torsdag och sen fredag (känner mig som rebecca black nu). Här är lite fina låtar att hjälpa en överleva morgondagen (onsdag har fan blivit värsta dagen. två timmar engelska följt av två timmar no).
Puss
 
     

I've turned into a statue and it makes me feel depressed

 
~leker söt~

hej, slutade elva idag som vanligt och träffade juliiia och myste ett tag med henne, tills jag insåg att min buss skulle strax komma. Då trippade jag iväg på mina klackar och när jag var halvvägs insåg jag att juli hade min halsduk. Fick nyss ett mess av henne att hon nu aldrig tänker återlämna den. Så kul var det med det.
Drog till Friskis där snyggis Stella satt och lekte. Jag och Johanna tog sen en promenad tillbaks hem och sen dess har jag varit lekledare. JÄKLAR vad den ungen skrattar nu haha. Jag dör! 
Har cirka aldrig varit såhär trött, och klockan är inte ens tio!!1!!11!12234!!! 
Ska lägga mig och läsa i någon av mina fyra böcker. Mår faktiskt riktigt bra av att läsa alla dessa böcker samtidigt. Liksom om jag mår lite fundersamt och hipsterigt så läser jag The Perks of being a wallflower, om jag mår lite vanligt tonårsaktigt och vill drömma mig bort läser jag PLL, om jag är riktigt riktigt arg läser jag Lilah May's manic days (och eftersom jag typ aldrig är arg så händer inte det så ofta att jag läser den boken. Oupsie) och om jag känner att jag vill uppskatta musiken på ett fint och värdefullt sätt så läser jag Vinylprinsessan. 
Kan väl inte säga mer än att jag rekomenderar ALLA dessa böcker! 
Godnatt säger jag klockan 21:30 en måndagkväll
 
     

And this the way it goes

 
 
     

Who knows? Not me

 
"We accept the love we think we deserve"





 
     

Those days are gone, now the memories on the wall

 
Känslorna jag har för den här låten är obeskrivliga. Och akustiska versionen får mig att gråta regnbågar eller nåt. Får man verkligen önska att man levde i en låt? Är det möjligt att ha de tankarna?
 
     

But lately her face seems slowly sinking wasting

 
#thug #life #gangster #rebell osv osv puss på dig lilla prinsessan
 
     

I just know that we could do much better

 

Fortfarande sjuk. Dock feberfri. Ska väl städa undan i rummet lite. Fick donken till lunch idag. Ska läsa ännu mer i The perks. Cirka allra bästa bok jag någonsin läst. Säger så om alla böcker. Men aja. 
 
     

Tonight in Babylon

 
Kan jag bara få hoppa in i filmen och leva på sextiotalet pga är så trött på denna generation
 
     

I'll be waking up in the morning probably hating myself

 
Mellan upphostandet av lungor osv så har jag varit extremt kreativ på min polyvoresida. Önskar jag hade pengarna så jag även kunde köpa alla mina klädeskollage. Okokok ska väl upp och ta något onyttigt och tycka synd om mig själv, för det är ju sånt man gör när man är sjuk.
Juste nästa helg ska jag och mina flickor på bio. Jag ville se en superfin film (kan göra ett till inlägg endast åt den filmen) men de ville se porr och det som var närmast porr var väl Magic Mike, så det blir den. Hej svej
 
 
     

There was a time I used to look into my father's eyes

 
Tomorrowland 2013 bitchez
 
     

Every day's a chore, chore, chore

 
Vart sjuk bokstavligen över en natt. Hade lite halsont igår och vaknade imorse med en hals så tjock att jag inte kunde prata. Har nu spenderat dagen med att kolla på Despicable me och Mean Girls samt frysa. Usch orkar inte. Ska väl upp och ta en alvedon eller nåt. Hej
 
     

DIY: Tie dye/batik/dip dye

 
En DIY är Do it yourself, alltså en tutorial på hur du typ pysslar? Googla/youtubea det finns hur mycket DIY somhelst, och det är gaaalet roligt!
(vissa bilder är sjukt ljusa, jag var slarvig och strunta i att kolla varken inställningarna ELLER förhandsgranska hur bilderna blev haha)

Vad som behövs: En balja som du absolut inte bryr dig om, en tröja/linne/jeans/shorts vadsomhelst (DOCK på min batikfärg stod det i instruktionen att det endast fick användas på vitt bomullstyg, men aa detta strunta ju då jag i), gummisnoddar i massor, handskar det blir asmessy, tidningspapper eller något att lägga kläderna på när de är blöta för som sagt det blir asmessy, fixeringsmedel och batikfärg. Min var ceriserosa men resultatet blev väl en lite mörkare grisrosa. Köpte min på panduro för cirkus 80 kronor, samt fixeringsmedlet för 50 kronor. På bilden har jag tagit fram salt för jag läste det bakom på fixeringsmedlet men sen struntade jag i det. Så nevermind the salt. 



Okej gör såhär: Värm upp vattnet till en 60 grader (jag höll på och värmde och kollade temperaturen var och varannan sekund men egentligen tror jag inte det har en sådan stor betydelse. Minst 30 grader och det är vanligt kranvatten typ) blöt sedan plagget du ska färga, once again jag blötte ett par och glömde sedan bort att  blöta resten och det vart bra så EGENTLIGEN spelar det väl ingen roll. Häll sedan i fixeringsmedlet i det varma vatten, och ja fixeringsmedlet ska i DIREKT alltså inte efteråt, och sedan blanda runt så medlet löses upp, häll sedan i färgen. Jag använde mig av halva flaskan och halva fixeringsmedlet. 

Sedan knyter du din tröja till en boll eller spinner runt eller whatever, experimentera lite grann. För att göra dip dye, som jag gjorde på shortsen, doppar du simply ner shorten till den längden du vill ha och sen upp med de. Jag upprepade processen för att få extra effekt. 



OCH VOILA, resultatet!! 

Ursäkta för suddiga och fula bilder, är trött och har en skitdålig kamera. Bör införskaffa mig en ny. Gör det dock i mitt nästa liv när jag är en gnutta rikare.
 
     

Du vet att jag kommer

 
Robert Pattinson: “If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She’ll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you’re better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads.”
 
     

Let's go down to the apple tree

 
 
     

Pick up all the coins

 
 
     

Han är Mister Cool

 
fjkldsjflkds hej


 
     

Men varför ska jag gå ut?

 

Hårinspiration puss
 
     

Them drum machines ain't got no soul

 
 
     

Jag vann en bronsbagge och en bronspalm i Cannes

 
Gjorde Mermaid Waves nyss, hääääär finns det en tutorial med en tjej som har lika långt/tunnt hår som jag heheheh fett. Nu ska jag tända lite ljus och läsa lite bok alternativt sticka. puss







 
     

Och nyponbuskar, nyponbuskar hela vägen nyponbuskar

 




 
     

I've come to know that memories were the best things you ever had

 
Sitter och lyssnar på Rebeckas spotifylista Indiehösten samtidigt som jag skiftar mellan Claras spotifylista h-ö-s-t motherfuckers. Grät typ nyss när Flightless bird, American Mouth kom på asså åh. Har tända ljus och mysstrumpor på så är verkligen i rätt höstfeeling 


fyfan vad blogg.se börjar gaaaalet fucka ur. orkar inte ugfdjk vill ha en ny blogg!!!
 
     

Only worth living if somebody is loving you

 
Hej September, längesen vi sågs. Men aja, trevligt att du är här nu i varje fall. Förresten vill du hjälpa mig att plocka ut alla fina sommarklänningar och byta ut mot gråa, svarta trista kläder och halsdukar och mössor? Tack så mycket.  
 
     

We'll be glowing in the dark

 
Näääärbilder.
Har cirka astråkigt. Borde väl la göra något produktivt eller åtminstone logga in på tumblr eller nåt men usch orkar inte. Är fortfarande helt extatisk/lycklig/ledsen/kär för jag kollade nyss på Skins. Det var Freddies avsnitt. Hejdå. Avgår från livet nu. 





 
     

I wanna party and bullshit

 
Det här är det enda jag råkat lyssna på hela månaden!! LAURING MÅNADEN HAR JU NYSS BÖRRJAATT 
Ikväll ska jag, mamma, pappa, cicci, jocke, nicke, johanna, stella till O'learys och spela bowling samt äta missar dock Marina and the diamonds på sommarkrysset MEN YOLO