Get on the floor!

 
Fan vad snygg människan ska vara då
 
     

Never do today what you can put off until tomorrow

 
Okänd

Egentligen ska citatet vara tvärtom, never put off till tomorrow what you can do today, men det citatet är inte så likt mig. Ha.
 
     

I take your hand and hold it closer to mine

 
Be my baby, and i'll look after you
 
     

I wanna know, was I the one, or just the chick on the side?

 
Nu har den där dagen kommit då jag har bestämt mig för att använda Youtubes alla priviliger för att uppfylla min musikkarriär. LOL JK. Nej men skämt o sido, jag har faktiskt lagt upp tre videos på utube. Dock den allra första var när jag hade mina naglar och sjöng som en jubelidiot. Den andra var typ igår, med redan 98 visningar (GLAD CHEY) och en gillning och NEJ de alla 98 var inte jag, I promise. Ska bara bli en gnutta mer självsäker med sångerna innan jag kan börja lägga upp de på tumblr och denna blogg. Tills dess, lyssna på orginalet vettja ;) (Teaseeeeeeeerr)
 
     

But nobody's perfect

 
FATTA GLÄDJEN. Hon är så vacker så man får tårar!
 
     

Gotta be you

 
 
     

Let's go round two

 
Hej bloggen. Har nyss kollat på TVÅ avsnitt av Vampire Diaries och har redan hunnit dö fem gånger. Ska nog gå och lägga mig nu klockan tio. Upp imorgon klockan sju. I helgen ska jag nog på fotbollsmatch klockan fyra och sen när den är slut ska jag sova. Sen har jag inget mer plannerat, blir väl tv tittande. Hej då bloggen.
 
     

Smoke weed everyday!

 
Det är extremt mycket "Jag" bilder här på bloggen. Ska ut och fota nån dag så jag får lite annat att blogga om. Tills dess: Smoke weed everyday
 
     

But all you are is mean

 
In this black and white world, true colors show...
Allt från Modekungens lookbook.
 
     

I'm hoping you'll understand and not let go of my hand

 
Använde mitt presentkort på Kicks idag och köpte mig ett läppstift. Trodde då att det var en mörklila färg, för så var den ju på provgrejen och de tusen andra förpackningarna jag öppnade. Denna jag köpte var ju då inte mörklila förstås. Utan en svart färg. Rätt besviken jag blev. Hade kommit på en outfit och allt, men då ska ju Buddha straffa mig för att jag inte skänkt något till cancerfonden (jag veeet fan vilken hemsk människa jag är. Men tänk såhär, jag skänker ju till så mycket annat och på något sätt känner man ju att det borde räcka. typ.) men that's life. Tror jag kommer kunna deal med detta svarta läppstiftet trots allt. Rätt coolt ändå...
 
     

So get out of my face!

 
Hej.
Julia tycker jag borde fixa tungpiercing eftersom jag lipar så mycket.
Hejdå.
 
     

Drunk and grumbling all about how I can't sing, but all you are is mean

 
 
     

Shaking her ass from the left to the right

 
Asosminkad brud
 
     

How can you love me when I am ugly?

 
 
     

So go out and party, like you're not broken-hearted

 
I can see your mouth move, but I don't hear the words 
And while you dig yourself a hole, you're burying me in the blur 
I can taste the fake, the shame, I've heard this story before 
And while you dig yourself a hole, it's the same shit, different girl 

When I was building a home, you made a bed of your own 
Or perfectly the life of three 
But now your cover is blown, you get to be on your own 
And find another stupid girl like me

So go out and party, 'cause I'm just getting started 
And I'm dancing to a brand new beat 
It gets stuck on repeat, repeat, repeat 
Gets stuck on repeat, repeat, repeat 

So go out and party, like you're not broken-hearted 
'Cause you're now one just mistake on my beat 
It gets stuck on repeat, repeat, repeat 
Gets stuck on repeat, repeat, repeat 

I wanna know, was I the one, or just the chick on the side 
I gave it all, put down my walls, you dare I didn't try 
But you won't stop, stop telling me what, what you think I want to know 
I'm ejecting the sign of you deleting the thought of you record this, 
or what you may call 

When I was building a home, you made a bed of your own 
Or perfectly the life of three 
But now your cover is blown, you get to be on your own 
And find another stupid girl like me 

So go out and party, 'cause I'm just getting started 
And I'm dancing to a brand new beat 
It gets stuck on repeat, repeat, repeat 
Gets stuck on repeat, repeat, repeat 

So go out and party, like you're not broken-hearted 
'Cause you're now one just mistake on my beat 
It gets stuck on repeat, repeat, repeat 
Gets stuck on repeat, repeat, repeat

 
     

It gets stuck on repeat

 
Hej svejs. Här sitter jag då och fryser. Som alltid. Äckligt kallt i mitt rum, KONSTANT, även om vi har en värmare precis utanför mitt rum, men icke sa nicke, den värmen strömmar ju bara uppåt till vardagsrummet och mina föräldrars rum. Fan vad kul.

ÅH. Jag fick en sådan underbar present idag av min underbara gitarrlärare som orkat stå ut med mig i snart sex år (och fler år därtill hehe) jag fick Guitar Pro. Dock en senare version, för de hade left overs som jag då fick hehehe, och den är endast till PC SÅ jag fick en briljant idé att fucking hämta ut min data som jag glömt och inte hunnit osv osv, så kan jag ha alla mina musikgrejer på den. Förutom de jag har på macen (förstå logiken här).

Och nej, jag har inte laddat ner nya IOS5, SKA göra det när jag får tid men som jag sa i det tidigare inlägget, jag har mitt liv att sköta.

Julia skickade nyss en superfin bild på mig och henne från första bilden vi tog sen vi blev kompisar igen (förstå logiken)
Berran & Fimpen Fuckad & Flippad Vodka & Vatten Julia & Sofia
 
     

Wild wolves always stare me out....

 

Kände för att blogga nu hahah. Ni får faktiskt ursäkta att jag inte bloggar varje dag, men jag har faktiskt ett liv att sköta. Nej, who am i trying to fool, jag har min tumblr att sköta. Gjorde för övrigt en till tumblr, drunkenguitar.tumblr.com checka gärna.
Hade inte så mycket att lätta på hjärtat. Ligger i sängen och väntar tills John Blund ska komma farande framför mina ögon. Tror han är just nu vid början av gatan. Eller kanske utanför vid trädgården. Imorgon är det estetisk kommunikation och projekttimme som gäller. ÅH. Älskar att ha så mycket musik på schemat. Trivs verkligen med det! Nu är klockan prick elva. Borde packa ihop och sova antar jag.
Godnatt :)

 
     

I can feel it, come it in the air tonight. Oh lord

 
Grattis bästaste Malin Fonad! <3
 
     

Swagger Jagger

 
Ursäkta för det extremt dåliga blogginlägget. Jag äter vitkål och jag tror det har en dålig effekt på min hjärna. Sådär motsat effekt typ.
Ska spela gitarr nu och sen plugga till provet. Eller läxförhöret. Det är enkelt, lite baskunskap i musikteori. Noter, G-klav, Bas-klav (F-klav heter det Sofia...) osv.
Alla i min klass tror att jag heter Sofie. WHAT WAS THAT?
 
     

Isn't she lovely, isn't she wonderful?

 
Jag har inget att skriva mer än att jag typ dör för Harry Styles. Vill kyssa hans lockar. Typ allt för mig.
Jag älskar även Cyber. Superskola och jag har läxförhör imorn. HA. måste plugga. NU. Men annars är allt fet chill. ADIOS
 
     

Det är min tur att må bra

 
 
     

Du kan inte leva i nuet när jag är någon annanstans...

 
Fan vad jag vill tillbaka till Skåne, bara för att få tillbaka den där känslan. Den där underbara, härliga "Vi är en familj" känslan.
 
     

Det var back in the days

 
Allra första dagen i Cyber gick av stapeln idag. MYS! Superskön klass med två som bor i Väsby, så lite sällis.
Började dagen med engelska, där det var superchill. Skulle ta en låt som jag gillade och sedan skriva vem det var som gjort den och varför jag valde osv. Tog först Who's Laughing Now (lyssnar på den just nu as a matter of fact) med Jessie J men funderar på att ta någon Mötley Crüe låt eller Slash, om jag inte skrämmer bort de med min stora passion för de gamla snubbarna. Tror det krävs rätt mycket för att skrämma bort de faktiskt haha. Hade sedan mentorstid men våra mentorer hade inget att meddela, så min mentor skrev bara på ett papper sen följde jag med Karina för vi skulle fixa något papper från musikteorin (Notera: måste läsa igenom det!) sedan hade vi lunch. Vart koskooosssss (jag kan stava) med järvar. Gott. Rätt så faktiskt. Sedan jordgubbars saft och ett mjukt vitt bröd. Julia joinade där precis när alla skulle gå så jag satt kvar och käka med Juli. SUPERMYSIGT att gå i samma skola igen! Behöver någon att babbla av mig med ibland, (ofta!) och då är det skönt att ha någon nära.
Efter det hade vi svenska och då skulle vi lyssna på en massa redovisningar som folk varken tränat på ELLER ens typ gjort. SLACKER KLASS <3

Slacker, ett uttryck som kan härledas till USA under första och andra världskriget för att beskriva personer som undvek militärtjänsten. Under 1990-talet kom det dock mer att beskriva tendenser i den yngre generationen

En typisk slacker karaktäriseras av ett statiskt, oentusiastiskt uppträdande som manifesteras i ett uppenbart avsaknande av att "ta tag" i saker. Denna avsaknad av motivation representeras ofta av arbetslöshet eller en anställning som kräver minimal ansträngning. Ett bra exempel på en slacker kan vanligtvis benämnas med Stek. Stek är ursprungligen ett skällsord, men kan även användas för att nedvärdera folk som tilltalas slacker i folkmun.


Sedan skulle vi börja på ett nytt kapitel. Tror ni inte då att det tamefan är det jag precis avslutat i Jensen. TJOHO. Visst nu kan jag ju det, men den här engelska läraren förklarade detta med debattinlägg osv på ett mycket, mycket, MYCKET bättre sätt än hon i Jensen. Tog sedan tåget med fyra av mina klasskamrater + Julia. En + Julia gick av i Rotan och resterande klasskamrater drog vidare till UV. Pratade lite buss och väg där jag bor osv med de innan min mamma kom och hämtade. Enda gången jag faktiskt ångrar att jag hade ringt mamma och tiggt om skjuts. Hade ju faktiskt varit supermysigt att ta en buss och prata lite med resterande klasskamrater. Mamma hade rätt ont i huvet så det blev lite små rester, imorn funderade jag på att överraska med tacos och lite gitarr uppspelning för mami och papi. Duktig dotter som man nu är.
 
     

Cause we will never say bye.

 
 
     

Don't call me Malcolm if you didn't fuckin' know me then...

 
Var på en testdag i nya gymnasiet AND I LOVE IT. De var superdupersnälla och jag kan knappt bärga mig tills nästa dag då jag ska gå en hel dag. Har nu fixakt allt pappersarbete och ska få en dator imorgon. ÅÅH! Jag har musik nästan varje dag så jag trivs ju som fisken i vattnet.
Var på min gamla skola idag med, och fyllde i lite papper men ville inte störa resterande klasskamrater för de hade lektion. Men det var ungefär som om jag sa hejdå igår så...
På söndag funderade jag och Nani på att göra en fotosession och möjligtvis efteråt ta en fika och då tänkte jag fråga Celine om hon ville vara med. Skulle nämligen behövas två i DENNA fotosessionen. Nani har hur många ideér som helst!
Nu ska jag väl jag börja packa iordning för gitarren.
 
     

And I wonder who's the woman, for whom we all kill...

 
 
     

I'm too young to die

 
 
     

October, and the trees are stripped bare

 
October
And the trees are stripped bare 
Of all they wear 
What do I care 

October
And Kingdoms rise 
And Kingdoms fall 
But you go on... 
and on... 
 
     

We approach the streets with a clear conscience we'll survive

 





 
     

Emancipate yourself for mental slavery

 
Hur kan man inte älska Harrys skratt? Julia ERKÄNN han är GRYMT FUCKING SÖT!
 
     

He's the king

 
När jag har tid och lust ska jag omredigera hela bloggen. Lessnar ju bara så lätt! (sen att jag är helt inkompetent på bloggdesign är en annan femma)
IMORGON ska jag på intagningsprov. JAG DÖR. Vet inte ens vilken låt jag ska köra. Fuck. Tror det blir Hero Of War, den är så skön att sjunga, MEN när jag spelar den är det ett ackord som låter lite lustigt... Men jag tror inte det gör så mycket ändå. Det är ju faktiskt sången som är prio ett.
Klassen fick idag reda på att jag, Mathilda och Celine ska byta skola. Alla till tre olika. Så det var väl snäppet hysteri idag. Sen hade vi svenska examination idag med. Kul. Blev klar och kände mig nöjd faktiskt. Då fick vi en extremt lång rast så jag, Celine och Mathilda satte oss (la oss) på stentrapporna och myste i solen, och då ringde tanten från skolan och gav beskedet om att imorn smäller det!
Det läskigaste är att jag inte är nervös. Det är helt sjukt? Blir väl det precis innan jag går dit haha.
NU ska jag fortsätta med min städning.
Grattis kanelbullen på din dag. Själv har jag endast ätit en kanelbulle idag, men jag köpte tre åt mig, mamma och pappa.
MEN ASSÅ HUR SNYGG ÄR HON?!
 
     

What the fuck

 

Hej hej hemskt mycket hej

 
     

Two step, two step

 
Ett ord: 2:20........... <3 
 
     

It's really too late to call so, we wait for it...

 

Hade möte med den andra gymnasieskolan. NU ÄR DET PÅ GÅNG! Måste göra ett intagningsprov dock, men de sa att det är bra om man gör det så fort som möjligt, så det kan t.o.m bli imorn!! Men det där mötet gick superfort så jag och mamma drog till Kista och myste lite i affärer. Köpte två fina koftor, tre tights och en mössliknande sak (säkert så har den ett namn men jag är så okunnig på sådant hahaha) Nu är jag i sumpan och väntar på att bussen ska komma. Missade den precis så nästa kommer 57.... Har någon svenka examination idag. Har ingen jävla aning vad det är hahahah. Hoppas det går bra iallafall. Nu kommer det någon buss SNÄLLA VAR MIN!!!

 
     

I change shapes just to hide in this place, but I'm still an animal

 
Berran & Jag typ förra året.. Undra vart den där mössan tog vägen.....
 
     

Do you really want to be forever young?

 
Jesus Christ
 
     

The way that you flip your hair gets me overwhelmed

 
Fan att jag är en sådan sucker för söta grabbar som sjunger. Låten är ju inte ens ÖVERDRIVET bra. De kommer till sverige imorn... Till Café Opera. Ska ändå in till stan med Nani. Vet inte om man ska testa lyckan att dra till, man förlorar ju inget på't liksom
 
     

But who's laughing now?

 
Jag vill också vara snygg och ha en snubbe som åker cross. FML