'97 Bonnie & Clyde me and my daughter

 
PS CS4 WOOT WOOT
 
     

Even though, you lost your mind!

 

 
     

I'm having a good time with you I'm telling you!

 
 
     

We used to be the luminary ones...

 
Sitter i skolan och chillar. Jag är så buusig för min lärare står typ en meter bredvid mig och märker NADA. AJM COOL. 
Nu blir det ett sånt där häftigt skol-bloggeri som är en centimeter kort och heeelt köört. 
MEN SÅ FÅR DET BLI FÖR JAG ÄR COOL. Säger det igen. JAG ÄR C O O L . 

Heipa Heipa Moi Moi

 
 
     

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar!

 


Har snart inga såna där bilder kvar... HAHA skojade bara lite. Är beroende av såna bilder ! 
Var på gymnasiemässan+fotomässan med Malin och hennes supersköna pappa. Gymnasiemässan var vi bara ett tag för vi skulle bara checka ytterligare en gång till men fotomässan var vi på ett jädrans bra tag. Fasen vad mysigt det var. Alla underbara kameror och tillbehör och föreläsningar (vi missade PRECIS moderskeppets, vilket jag blev snorlessen för. Gillar moderskeppet som satan. De var min räddning när jag var sjuk och hade stationära där vi hade photoshop på) och alla vackra tavlor som alla fotot. Oooooh mina händer seriöst kliade så mycket att jag fick fnatt!! Sen hittade jag en buskul kamera som jag fotade med ett bra tag så då lugnades mitt kliande ner lite grann. En Sony A33 tror jag det var.. Bad Malin ta kort på den med sin mobil, min iphone fick slut på batteri preciiis innan vi gick in på mässan, så typiskt:c 
Nu tänkte jag sova lite så jag är frääsh till första advent som egentligen pågår just nu. LOUSY. 
Peazz aut
 
     

They say that true love hurts well this can almost kill me...

 


Nu tänkte jag sova, för jag är trött. Ska upp runt nio imorn för jag och Malin ska åka till Älvsjö på gymnasiemässan (haha iigeen) och sen ska vi smita in på fotomässan och möta Nani där. Sen tänkte vi väl dra hemåt när det stänger, fyra nånting alltså. Godnatter
 
     

With the sound of silence...

 


Världens coolaste cheyer, Rebecca&Fiona
 
     

But guess what? I AM dead. Dead to you as can be!

 
 
     

So everybody just follow me!

 
 
     

Baby I got a plan run away fast as you can!

 
Sitter och plånkar lite på pianot. Har börjat få upp mitt intresse igen för det. Förrut när jag fick det (förra julen! HAHA det har tagit mig ett år) så öppnades ju intresset och då började plånka på typ Walking in Memphis och sådana där lätta. Igår drog jag fram youtube och hittade en Let it be tutorial som jag satt och gullade mig i lite grann. En mysig tutorial kan jag verkligen säga! GRYM lärare, så jag Subscriba och gillade (HAHA trroogen youtube användare(y))
http://www.youtube.com/user/dududavid om någon undrar;)
Igår när jag lyssnade på Kanye Wests nya Runaway kom jag på att introt måste ju vara snusenkelt och det var det faktiskt hoho! Men sen började jag spela gitarr igen så då kom mina gamla vanor in igen.
Älskar min fina gitarr. Min vackra trogna gitarr!


Japp... sämst kvalitet. Ska ladda kameran sen blire bättre!
 
     

Sigge kan man minnas vad man har känt? När bara bilder finns kvar.

 
älskar dig cheyen
 
     

Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig.

 
Sitter och bläddrar i min babybok för vi ska skriva om oss själva på svenskan. Så tydligen föddes man halv tio, vägde 3260 gram och var 50 centimeter lång. Log först två månader efter jag fötts och efter 6 månader satt jag utan stöd. Efter 13 månader efter jag fötts stod jag upp och min första tand kom efter sju månader.
Mamma hette mam och pappa hette papapa. Brydde mig inte ett crap om vem den där tjocka röda gubben var som kom på julen dock så satt jag själv den dagen.

"2-4 mån, tycker om fårskinnsfällen. Försöker att gripa leksaker. Vill ha mycket sällskap"

Jag gillade att sitta i hoppgungan och gåstolen och sjöng mycket. Kommer ihåg att jag gillade att ha på typ Karlsson på taket och Teskedsgumman på kassettband. Dock det enda som är kvar är Lotta på "Brokmakagatan" som jag så gulligt skrivit på banden när jag var 6 kanske?
Och när jag var 5 åkte jag skidor! HAHA kommer ihåg att jag gick på skidskola och jag var sämst där. Sen blev jag lite pro där ett tag haha!
 
     

Jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss

 
Heh, fick ju ett litet mejl från H&M att Lanvin collectionen släppts. YES tänker jag då och kollar in och kiikar och suktar lite. Sen poppar lite siffror upp och jag stänger ner sidan. Sorry H&M, ALDRIG att jag köper ett halsband för 500 spänn för att det är från Lanvin. Nope Nopeli Nopp Nopp säger jag! 

Dock hade det vart Chanel, eftersom jag är en liten sucker för deras kläder, hade jag ju svimmat och spenderat varenda 50-öring, som inte ens finns längre att förbruka men endå!
Oh jag tappar alltid lusten när det gäller höga priser och kläder. Jag har vissa affärer som det bara inte går att gå in i för de har så äckligt höga priser...
Skoaffärer hatar jag! Köper aldrig skor förutom när jag är med mamma. Jag älskar att gå in i de och pröva, lukta, pussa (ookeej överdriver här men alla förstår) på de. Men sen när jag vänder på de och ser det där tresiffriga numret lägger jag saakta saakta ner skon där den ska stå. 
Och MQ. Allvarligt? VAD ÄR DET MED DERAS HÖGA PRISER? Skojar de eller. Försöker skoja till sig folk tills någon kommer och frågar: Kostar den här verkligen så mycket? Då hoppar en liten dvärg fram och skriker NEEEJ du har vunnit jackpot! Tror du seriöst att en butik skulle sätta höga priser konstant?
JC börjar också få sådana där tråkiga priser men det är bara min åsikt...
Äh poängen med det hela är att jag tyvärr hur mycket jag än vill ha den där gula klänningen här nedanför så får väl det antingen bli en liten gullig julklapp (NÅGON. Snäälla någon. Jag vill ha den såå gärna. Någon gullig själ kan väl lägga ner 1500 spänn på lilla mig? Ingen? Nehe) eller så får jag bara sitta framför mitt fönster och tänka mig hur kick-ass snygg jag skulle vara.

Godnatt alla själar, nu ska jag bli frisk!
LANVIN FOR H&M
LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

 

 

 
     

Everything I can't be is everything you should be.

 
slog mig att jag aldrig visat mina Tällberg bilder som jag dog för när jag trodde jag förlorat de! 
Så, luta dig tillbaka, dra på några sköna låtar som OneRepublic – Come HomeAndrew Belle – In My Veins - Feat. Erin MccarleyKanye West – Runaway - Explicit VersionLittle Marbles – Jag hoppar & trampar på ditt hjärta mfl t.e.x. och njuuut (hehe självgod, jag? Neejdå inte alls)

Akej hope u enjoy it! IN N OUT SOFIA
 
     

Hello world, hope you listen!

 
Jag.vill.ha.en.macbook.nu.!.
 
     

I c u next tuesday!

 
JAG HAR EN DÖRR! Och ett stooooort rum. *HAPPIFAJS* 
Syster har blivit sambo och därför givit sitt rum till mig. Dock har vår familj aldrig fått tummen ur arslet att flytta allt över till mitt nya rum. Och sen har syster aldrig haft tid att komma över och packa och rensa så idag så bara sket vi i det och la allt hennes i lådor och sånt och sen bara flytta över mitt. OOH vad det är skönt. Har en så stor säng nu så nu kan jag rulla runt och tjocka mig som satan!

Underbara Hanna visade en söt liten sida där man kan kolla på avsnitt och filmer och sånt online så det bockar och bugar vi för. Så har ägnat hela min kväll åt att titta på ETT vampire diaries avsnitt som inte kommit i sverige än för att det skulle buffra så mycket(y) Men oooohhh så värt det. Älskade Vampire Diaries, sviker en aldrig liksom.

Dock så har ju inte heeeela min kväll gått åt det, lite har det ju gått åt att Jag, Dalia, Jesper och Jennie hade en liten konversation via facebook, vilket reslterade i att Sebastian och Fredrik gick in i konversationen och spammade med att gilla allt man skrev så tummen upp för 128 olästa mejl från facebook YIPPIE!
Nu ska jag få i mig lite sömn godnatter


Tyckte det var viktigt att visa att jag och Ellinor gillar veeerkligen vår skolkalender. Om vi nu inte syftar på vår klass! (Sen är det malins ultramegamini klänning jag har på mig fyi!)

 
     

Det finns en första plats som inte går att nå, för ingen tror att de är nåt där jag kommer ifrån

 
HAHA skillnad på designen va? Om ingen skillnad alls, tryck F5.
Ooh har inge humör för något. När jag kom hem var jag så kall så jag värmde lite varm mjölk och gjorde iordning ett glas varm oboy och lite nudlar och zappade runt och fastnade vid mitt vanliga efter-skolan-program-som-går-vid-fyra-vilket-är-tortyr-att-jag-kommer-hem-då-för-min-skola-är-helt-knas-och-tycker-att-vi-borde-börja-tidigt-och-sluta-sent-jaaaaa-vilken-bra-idé-tortera-barn-så-mycket-som-möjligt-och-ja-jag-vet-att-jag-missbrukar-bindestreck-ho-ho-ho-ho-:), eeeh vart var jag? Just, jag brukar kolla på That 70's show och helt plötsligt när jag kollar på det känner jag att ögonlocken börjar falla ihop (typ precis som nu då) och jag somnar! Jag vettefaesen hur länge jag sov men tror det inte var så länge för i min hjärna så trodde jag att det var morgon och att jag hade somnat om när jag hade vaknat av väckarklockan så jag bara öppnade ögonen men då var jag så seg och trött så jag gick ner och fortsatte sova. Mmmm såå skönt! Dock så skippade jag Zumban för jag var så seg vilket var inte kul med tanke på att det endast är en gång kvar nu:(
Hehe jag och Julia gjorde en deal. Om hon klipper lugg på sin födelsedag färgar jag håret brunt... Hahaha allt hänger på lillbruttan nudå!;)

HAHA sista newsfeed innan jag ska sova: Jag ska på Harry Potter den där sista filmen (märks det att jag är ett superduper harry potter fan) med Nani, Carro och Malin. Hahaha Malins låtsas pappa hade något firma biljetter så vi går gratis. Så jädrans snällt! Så nu får vi se en gång för alla hur Harry fan jag är;)
(Kan väl säga att jag endast sett 4-an med Robert Pattinson och haaaalvaa 1-an. G R Y M T vah?)


Godnatt(=
 
     

Kalla mig cp, kalla mig bög.

 
Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuvuden, undanflykter och självanklagan. Jag ser domen i dina ögon, jag ser domen i dina ögon...

/inte en bild tagen av mig!

Nu gör vi ny header här gott folk!

 
     

Jag hoppar och trampar på ditt hjärta

 


tällberg
 
     

Ser hela stan sjunka som titanic med alla ljusen tända

 
Okej har lugnat mig lite från igår, haha! 

Jag sov över hos Nani igår efter Håkan då och kollade på världens skönaste film, the house bunny. Kolla lixom hahah!


 
     

När jag ramlade i stengolvet, kändes det bara på riktigt på nåt sätt!

 
H Å K A N H E L L S T R Ö M


Dör bara dör finns det någon som är så där skön så får den ta självmord för håkan toppar toppen på toppighetens topp non stopp!!

Allt var bra! A L L T!...kanske bättre platser hade varit awesome men ååååååååååååååååååh

Nu ska jag döda Nani, puss(:
 
     

Don't leave me high, don't leave me dry

 
 
     

Next time your in London

 

 
     

Du är bäst nu, men du var bättre förr. Våra brister gör oss till människor

 
HAHA efter 37 dagar har jag ÄNTLIGEN fått över alla bilder från min kamera till datorn. Stående applåder eller vad?
Så nu kan jag visa lite titt som tätt bilder som jag tagit.
Med det tänkte jag faktiskt visa en rätt ful överredigerad bild som jag tog när jag var på promenad med Ellinor på praon
 
     

Cause your hot n your cold

 
EMA EMA EMA EMA EMA EMA EMA EMA!!!!

Eller jaa, red carpet men MMMMMM AJ LOVE IT. Ska ju lätt sitta bänkad hela natten om det nu måste göra.

AAAH NU KOM JARED LETO!!! DÖR. NU SKA JAG SLUTA BLOGGA INNAN JAG DÖÖÖÖÖRRRR
 
     

Allting har förändrats men du finns kvar.

 


 
     

En prostituerad solnedgång när jag blickar ut

 
Oh, önskar jag också kunde vara lika poetisk som Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, Håkan eller typ Winnerbäck. Hue faesen kan man bara dra in en massa sjuka ord i en enda låt och få det att låta underbart. Jag suger på låttexter. Kan väl själv medge att ibland så får jag moments på typ svenskan och drar till med ett MVG projekt eller något sånt men att försöka sätta toner på sånt. Nej nej nej inte min grej direkt.. Det är synd faktiskt. Tycker det är så underbart läckert med folk som kan skriva sitt eget och vara talangfulla jävlar;) Något som jag önskar som fan att jag kunde.
Hah skulle bara skriva av mig lite bland all Daniel lyssnande och tänka konstant: NU ska jag göra läxor... NU ska jag göra läxor... Nej vänta.. NU SKA JAG.
Jaa, alla som känner mig vet att läxorna kommer inte göras idag. Hur mycket jag än vill.
Ja, den här bilden är då inte tagen av mig.. Den som trodde det kan ju sparka sig i baken lite grann höhö. MEN bilder på g. Tänkte föra över bilder istället för läxor så har jag gjort någon nytta ändå:)
 
     

Svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen!

 
Ha blev en liten surprise "konsert" idag. Jag, Nani och Malin gick in på Bengans för Nani skulle köpa Daniel Adams-Rays nya album och då märker jag en liten poster som sitter på dörren där det står att han ska ha Live spelning+skivsignering. Hahah så vi gled ju runt lite i stan och sen vid tre gick vi tillbaka till Bengans och började vänta.

Den började då fem så vi satt där på Bengans kalla golv och var nära på att springa in på Akademibokhandeln och köpa en kortlek men sen tillslut började de be oss att ställa oss upp och sen backa och sen upp med högtalare och mick och allting. Hahah vi stod så vi hade en person framför oss, självklart var det ju en jobbig liten fjortis med tjock dunjacka och toppluva (Ja toppluva inomhus, bland massa folk. Undrar hur den personen tänkte där då..?) och hon lutade sig konstant bakåt.

Han körde bara tre låtar, Dum av Dig, Lilla Lady och Gubben I Lådan. Sen var det signering och helt plötsligt var det som om man bara kunde luta sig bakåt och man skulle komma fram till honom. GUD vad folk började knuffa. Tillslut hittade jag och Nani en liten genväg så vi kom fram direkt typ.

När de framför oss var klara så knäppte han ihop händerna och tittade upp på oss och sa: Vad heter du då? Med en underbar röst och Nani fick till sin lilla nervösa röst. När han först trodde hon hette Nany var vi tvungna att rätta honom, även om han sa det så fint så vi bara önskade att Nanis föräldrar ändå kunde hastavat henne Nany. Sen var jag tvungen att säga att han var så jävla bra och han lät rätt blandning av förvåning och tacksamhet när han sa Tycker du, tack! Sen när Nani frågade om en kram (var typ den enda) var jag tvungen att säga: Kan inte jag också få en kram, och då skrattade han till och sa: Jaa såklart. Annars blir det ju orättvist.


 
     

I need a new kinda something to blow me away, blow me away..

 
NU går startloppet för mig att föra över bilder hoho!
...Jaaag ska bara radera lite till heh heh heh
Ja, jag vet att jag KONSTANT tjatar om alla mina jädrans bilder och minne och bla bla blaa men jag själv är så trött på att inte har något roligt att visa:)
Får väll bli lite annat gos jag har på datan tills dess.. Som denna;)