Är inte det ditt ex?

 
Osäker på om jag ska skratta eller gråta! Höll på och dö när jag såg att det var min älskling Herbert Munkhammar som sjunger. Älsklings Herbert <3 (även känd som rapparen i bandet Afasi och Filthy)
 
     

Where is your boy tonight? I hope he is a gentleman

 
....Maybe he won't find out what I know, You were the last good thing about this part of town.
 
     

I wish I was special. You're so very special!

 
hatar att det blir olika storlekar. Allt taget idag från Iphone
 
     

A rocket couldn't reach it, but I kept on reaching.

 
http://svtplay.se/v/2514719/motor/15-arig_motocrossforare_avliden
Finner inga ord. Det är så hemskt när sådant här händer. Det allra värsta är ju att det finns lätta olyckor, sen finns det svåra. Det är ingen direkt skillnad på de, mer än att de lätta klarar man sig enklare ur. Min käre broder åkte ju på en sån "enkel" olycka och bröt nyckelnbenet. Enkel, för att det just bara var nyckelbenet han bröt och inte hela nacken.
Jag älskar motocross. Det gör jag. Även om det var extremt jobbigt att gå på tävlingar när jag var sex år så älskar jag det nu.
Men det här är största nackdelen. Den fetaste nackdelen. Tyvärr kan man inte se det komma. Man får bara tänka på att den där stackars grabben som kanske senare i livet skulle kunna blivit elitåkare, dog på ett fint sätt. Han dog för det han älskade, och det är nog den vackraste döden.
Det är ett hemskt år för motocross, man får bara hoppas att det lägger sig snart.
Vila i frid. Vila i frid alla gamla motocross åkare som dött på detta viset. Vila i frid Ove!
Hade gärna velat ta en cross bild jag själv tagit men alla de ligger på ett fett USB minne och jag är lat
 
     

We are crashing, we we are crashing

 
Min favoritfilm!
 
     

Jag har skrivit mina regler, ingen fick ändra på de!

 
Tomten, det här vill jag ha nu. Tack på förhand
 
     

They call me Slimi Jimi bubby boy and I mess with my friends alot

 
HOFFMAESTRO TIMBUKTU 27 AUGUSTI 2011



Hur högt vill du fara?
 
     

Tattoos and memories.

 

Let me introduce you: James Newman. GRR! Jag och Bullen har börjat köra någon form av tradition att helst en gång i veckan titta TILLSAMMANS på ett avsnitt av Skins US. DÅ fick vi se denna snygga människan. Klart man fortsätter kolla då liksom haha.
 
     

Full of broken thorns, I cannot repair...

 
Dessa filurer spenderade jag kvällen med idag. Lite grann bara. Skulle ha en konsert på den nya väsby skolan och fast jag var hemma från skolan idag pga hosta och snuva så bestämde jag mig för att pallra mig dit. Jag pratade med Malin kvällen innan och vi var så ivriga på att träffas så hon kom dit och kikade lite sen drog vi till Centrum och skulle käka lite middag så ser vi vår gode vän Fredrik sitta och äta Sushi. Så vi hängde ett tag tills han skulle hem då tog jag och Malin vår middag på grillen och sen for vi hemåt.
Nu på kvällskvisten har jag gjort klart en engelska läxa, kollat på Djurgårds match (mina nerver klarade inte av hela. SICKEN spännande match!) och hunnit vara inne på facebook och tumblr. Och klockjäkeln är bara nio! Mina kvällar brukar bestå av facebook och tumblr tills klockan är halv ett. Nu hinner man ju med ett avsnitt Liz Lee TJOHOO!
Imorgon börjar jag 12:25 och startar med Engelska, sedan matte och sist på eftermiddagen klockan tre har jag textkommunikation till klockan fem. Syns då!
 
     

And be a simple kind of man, be something you love and understand.

 
Kikade ut genom köksfönstret imorse och såg det här utanför. Var tvungen att springa ut och fota. Nu ska jag göra mig iordning och sen dra till skolan. Ciao :)
 
     

Don't try, you know we already know it's over.

 
Snorig, halsont och trött. Men jag drar till skolan med ett leende på läpparna ändå. ÅH vad jag älskar Jensen!
Första timmen: Spanska. Får se hur mycket jag kommer ihåg...
Adios!
 
     

Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor som du umgås med lyfter dig eller drar ner dig...

 
Richard Jahnke


 
     

Du är den sortens flicka jag gillar. För du är tom och jag är tom

 
Men asså världens sötaste vän.
Är det det här musik ger en tillbaka? Halsont, blåsa på tummen och trött i både ögon och kropp. Inflammation i benet har man också. Nu känns livet lagom roligt.
Bild tagen av mig på min fina vän Julia. Puss
 
     

When they start to judge you, show them your true colors.

 
Vad gör Sofia Karlsson en fredag kväll som den här? Festar kanske? Ränner ute med polarna? NOPE. Jag sitter hemma på uteplatsen under tak och lyssnar på regnet som smattrar och spelar vändtian med mina föräldrar och äter bacon chips. JAG tycker det är en bra fredag kväll. Innan dess bjöds det på Lövbiff och pommes frites.
Nu ska jag dra av mig jeansen och bokstavligen hoppa i sängen och dra igång My life as Liz. Sen ska jag försöka lägga mig en skaplig tid. Rutin liksom. Ha en trevlig fredagskväll
 
     

Girl look at that body, I work out.

 
 
     

I can feel it, when two people become one.

 
 
     

Every time I look in the mirror, all these lines on my face getting clearer

 
 
     

I'll return the favor...

 
Hejsan. Gårdagen spenderades med min fina vän Nani (Littlewhitelion & Redjournal) på Gärdet. Jag hade gjort en sallad på morgonen som jag släpade med mig och hon hade köpt en submacka, eftersom hon har en aning mer pengar än mig... Det var supermysigt. Vi gick sedan på en lång promenad till Djurgårn och tillslut till Gröna Lund där vi gick in, köpte en sockervadd och glass, sen gick ut. När vi hade ätit upp och färgäves letat efter en toalett för jag blev så otroligt kladdig om händerna så jag höll på att få ett psykbryt vilken sekund som helst, hittade vi McDonalds och tvättade händerna och sen drog vi oss hemåt. Kort men så extremt mysig dag. Sista dagen på sommarlovet dessutom. Jag tyckte det var en perfekt dag att spendera den på. Solen var på vår sida också, då och då. Ibland var det kallt, ibland varmt. Sverige klimat antar jag!
Nu ropade min käre fader som kom hem från Holland igår att maten var klar. Mackaronilåda med purjolöksbitar i. Mumsi!
Ikväll fyller min faster år så vi ska dra till Junibacken och fira henne. Vet inte vad jag ska ha på mig!! Ilandsproblem. Får väl försöka leta upp något i min alldeles för feta garderob.
Påtal om kläder så köpte jag två skor idag och fick en jättefin klänning. Ska ta kort och visa.
Nämen nu måste jag käka.
 
     

I'm just a sucker with no self esteem

 
 
     

Jag var ingen. Du var aprilhimlen.

 
Vackra majmånad vart tog du vägen? Tagna av mig i maj med systemkameran objektiv Tamaron något macro shit
 
     

Alice? Who the fuck is Alice?

 

Tittade på My life as Liz igår. Två avsnitt på raken. Ett som går i Sverige och ett online på någon underbar hemsida. Åh vad jag tycker om den serien. Så söt!
Bilden är på Lois och är tagen med print screen från avsnittet Three Is A Crowd.
 
     

But i'm a champion, legend, history!

 

TADAA, såhär blev naglarna till slut:) Just nu är jag så försiktig som jag kan. Jättesvårt att skriva på tangentbordet men jag antar att man vänjer sig :))
Nu ska jag sova, godnatt
 
     

Det snurrar i min skalle!

 
Såhär ser jag ut idag då. Trevligt. Ska dra nu, adios!
 
     

Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information.

 
Peter Ustinov

passar mig perfekt...

 
     

Well it burn while I cried cause I heard it screaming out your name...

 
Ska möta den här snyggingen idag. Fika på Espresso House. Efter det ska jag fixa naglarna med storasyster. Underbar hon är, köpte det som en innan-skolan-present! Nu ska jag sminka mig och fixa håret. BAY
 
     

On this golden night

 
 
     

Your skin, oh yeah your skin and bones.

 
HEJ musiknörd!
Jag behöver egentligen inte glasögon, de där glasögonen är liksom bara fönsterglas. Det är bara det att jag anstränger mina ögon när jag typ sitter vid datorn osv. Använder de inte så ofta, bara när jag känner att jag får extra ont i huvudet. De funkar bra, men man blir ju inte den snyggaste i de glajjerna hahahah!
Photobooth
 
     

Sanna mina ord, det här är mitt liv. Ska hela vägen upp och följer min stig

 
Angående det förra blogginlägget, jag kikade i min nya almenacka och läste helt plötsligt olika små ordspråk varje vecka. Så jag tänkte bara slumpvis välja ut ett ordspråk typ varje vecka. Det här ordspråket jag hade var från den 22 augusti så det är ju inte så slumpvist. Men endå lite fint att sträva efter! Sen en bild från Malins landställe. Lite blommor nerifrån.
Nu ska jag, moder, fader och storasyster till MAX och äta. Sen ville pappa till dormys och köpa något till sina älskade golfklubbor. Off I go..
 
     

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva

 
Joan Baez

 
     

Somewhere over the rainbow...

 
Fick rysningar när de sjöng Somewhere over the rainbow och droppade alla helium ballonger. Fyfan vad vackert!
 
     

So if you're lonely, you know I'm here waiting for you!

 
Pride 2011. Tagna med Iphone
 
     

Rise up this mornin' smiled with the risin' sun

 
Träd. Poetiskt värre. Taget med systemkameran i Skinnskatteberg
Har tagit supermycket bilder där uppe. Nere...? I alla fall så kommer det komma lite finfina bilder här då och då. Trevligt. Nu ska jag sova i min alldeles för sköna säng. Imorgon är planerna fotboll med grabbarna.
Godnatt
 
     

Teach me how to dougie!

 
Pannkakor med socker och blåbär. Mums!! Tagen med min systemkamera
 
     

You light my fire, like no one else does...

 
 
     

And that's the story of our situation

 
Cyklade en tripp till köpcentrum stinsen idag med mina två fina vänner. Köpte en supersöt klänning på Bik Bok för ynka 79 kronor och en grön mössa. Sen köpte jag en superhändig almanacka. Schema, månadsöversikt, årsöversikt rubban stubban. Perfekt för gymnasiet!! Köpte inte så mycket mer, dock när jag kom hem hade mami köpt en goodie bag som hon kallade det med en massa nytt från Gina Tricot. Sådana saker uppskattas. Ska ta kort på allt och lägga upp för... tja, då ser det coolare ut än att bara försöka att beskriva.
Tänkte bara meddela att jag är kanske världens absolut sämsta människa på att ta kort på kläder ha.
Bild 1&2: Klänningen. Den är gul med ett svart skärp DOCK ej aik gul (viktigt det där!)
Bild 3: Min mörkgröna mössa. Fick absolut ingen snygg bild på den (min arm ser gigantisk ut... Låtsas att det är muskler)
Bild 4: Goodybag från mamsen. Bandeu. Älskar de små smarta bandeuerna. Bekvämma, snygga och superenkla. Inte dyra heller för den delen.
Bild 5: Goodybag från mamsen. Tre strumpor. Ett par vita ankel med mini spets högst upp. Ett par beiga helt vanliga strumpor med små mönster på. Ett par mörkbruna knähöga strumpor.
Sedan fick jag en vit skjorta, en svart/vit randig tröja och två vanliga bhar.
Nu ska jag ta mig en godnatts sömn. Imorgon kommer Dalia hit och ska sno min fina gitarr. Vet egentligen inte varför jag tillåter sådana fasoner. Hmpf. Lite sol och bad skulle sitta fint på köpet. Håller tummar och tår på det.
Godnatt