Welcome to the Jungle

 
This is a girl who's sick and tired of her hair.. Welcome to the jungle
 
     

I'm right over here! Why can't you see me?

 
Yeah, gjort iordning EN kategori. MEN när man trycker på länkarna kommer man direkt till den länken (vilket jag oftast brukar undvika) men eftersom jag är lite inkompetent i http koder osv så tänkte jag antingen låta det vara eller be min kära grymma It tekniker (haha) Nani Lim att hjälpa mig. Men vi får se.
Men iallfall, om ni trycker på länkarna, så tryck på bakåt och kom tillbaka sen höhöh.

För ett tag sen lovade jag min vän att jag skulle skriva favvobloggar. För hon hade tråkigt. Och jag har många bloggar som jag följer. Så, here it comes

Madi Den här bruden kan vara den sötaste tjej jag någonsin sett. Och hon har nån vän eller nåt som tar modellbilder på henne och lägger upp på sin blogg, sen rebloggar hon. Men det sker sällan. Därför är den bloggen rätt tråkig:/

Kajajxo Det är tre brudar som driver den här bloggen. Juliah, Kimberly och Jeskarr om jag hade fattat det rätt. De har hittat ett tema till sin blogg. Söta amerikanska tjejer med magtröjar och snygga kläder. Härlig jag-vill-se-ut-som-de blogg.

Dock Om jag säger G R Y M musik då menar jag episkt underbar musik. Snubben bakom detta heter Martin Dock och verkar vara episkt grym på allt. Lyssna på hans egen musik. Jag gillade Mariah.

The FU comics Hahahaha älskar den här sidan. Kika in den, går inte att beskriva något mer än den bloggen är kul som gatan

Vikki Sixx som hon kallar sig skriver bara om Mötley Crüe. Jag älskar ju den såklart haha!

Endlessfashion Den här bruden är rätt okej. Hon bloggar rätt stort, inget riktigt att sätta tänderna i tycker jag. Men hon gillar mode och det syns på de bilderna hon rebloggar heh:)

Sofi Hon är en svensk tjej. Hon är en rolig bloggerska och beskriver sig som att sarkasm är henne andra namn. Hennes sista rad i Description box lyder såhär: What else? Oh, I have an,...ehrm...healthy, obsession with MÖTLEY CRÜE

Det var väl alla typ. Förrutom våra svenska skönheter som Kenza, Nevnarien och Blondinbella. Men de följer jag inte. Nevnarien förrut men har blivit mindre och mindre. Jag gillar även hennes lillasyrra, Aredhel.blogg.se.
Nu ska jag äta TACOS
 
     

If I die tomorrow...

 
Les Paul Epiphone, Standard
 
     

They don't get any love from you....

 
Jag får seriöst psykos (hatar dig Juliet, fastnat för det där sablans ordet) på blogg.se. Man kan ju inte göra någe styckedelning. Ser ju jättefult ut när man skriver sådär mycket som jag gjorde i förra. NÄH FY. Testat tamefasen allt. Att trycka på shift+enter, endast enter, enter två gånger, shift+enter två gånger, shift+enter en gång och enter en gång. Inget funkar. Det är ju jätteroligt! Så nu ser det ut som om en treåring skrivit. Sen måste jag fixa min textstil på bloggN. Den jag har nu faller mig inte i smaken. Sen har jag FORTFARANDE inte skrivit i kategorierna o allt. Jobbigt Jobbigt för bloggen lilla. Äh, det kommer väl på lovet.
Nu fick jag ont i axlarna. Nu ska jag sova. Heh.
 
     

And there's no moving on, cause I know you're the one

 
När jag var påväg från bussen stötte jag på tre småungar som snackade med varandra (när jag säger små menar jag typ, till knäna på mig) och när jag kommer närmre hör jag att de snackar om miljön av någon konstig anledning. Då säger en unge: Det är ju dumma människor som förstör miljön...
Så avbryter en annan unge: MÄH hundar måste ju förstöra miljön eftersom de pissar överallt
De tredje ungen stämmer in: Och bajsar!
Det här fick mig att småskratta hela vägen hem. Tänk OM hundarna skulle vara bovarna i miljöförstöringen. Globaluppvärmnig, pga hundarna piss! HAHA.
Men asså seriöst, är ungar så himla oallmänbildade (jo jag vet att jag skrev att dessa gossar var till knäna på me men KOMIGEN). Lär sig inte ungar att saker förmultnar? Eller de antar att jorden om femtio år kommer vara översvämmad av hundpiss?
ÅH jag orkar inte tänka mer. Djurgårn råkade förlora (jag har en baktanke om det där. Djurgårn mötte södertälje, dvs det lag som ligger preeeecis under gnaget. Hade södertälje förlorat hade gnagarsvinen legat kvar där. Jag tror djurgårn bjussa på tre poäng bara för att sätta ner gnaget där de hör hemma!) och jag har INGENTING att göra. Min hjärna tänker inte klart så jag har inte riktigt lust att göra matte vilket jag egentligen helst borde göra. Funderar på att lägga mig svintidigt idag. Inte för att jag har något roligt imorn, förutom att vi slutar plugget på en vecka (DEN VECKAN BEHÖÖVS! Jag är helt uttömd på kunskap) men sen är det inge roligt.
Planer på att åka skridskor med Sebbe, Malin och Fredrik på lördag. När jag säger åka skridskor menar jag lira hockey. Och när jag säger lira hockey menar jag Fredrik-och-Sebbe-skriker-på-mig-och-malin-vad-vi-ska-göra-annars-står-vi-som-stolpskott-och-fattar-nada. Stolpskott. DÄR FICK JAG ALLT TILL DEN.
Ni märker nivån på humorn just nu va. Behöver nog den där sömnen hahaha! GONATTER
 
     

'Cause all you do is hope you're all fucking hopeless

 
  • Dammsuga rummet
  • Göra gymnasievalet (!!)
  • Kickboxa
  • No
  • So
  • Spanska
  • Svenska
T R E V L I G K V Ä L L !
 
     

Jag vill sova i ditt hjärta nu...

 
(justfoundpicture HAHA)
 
     

Nothing's gonna be the same

 
BIIIGG BRROOTTHEERRR. Herreminjesusskapare vad sjuka människor det finns. Inkludera inte mig då. Jag är cool JÄÄÄÄTTEEECOOOLLL (att jag just skrev det där kanske inkluderar mig after all)
Sista snubben/s(n)ubban ska in..
Subban vart det fick jag reda på. Än en gång... Sjuka m e n n i s k o r
 
     

Save yourself from the lies of the beautiful people

 
Jag skojade.. NU ÄR JAG LYCKLIGARE! Kan underbara artister sluta få mig till hyperventilation och hjärtattack, tack? Jag kommer tillslut dö för att mina favoritartister släpper för mega bra låtar!
L Y S S N A P Å H E L A !
 
     

Under cover of darkness

 
Trycktrycktrycktrycktrycktrycktryck på bilden
(ni förstår min lycka va? Radioheads HELA album är underbart och sen kommer fuckin Casablancas och är beest heest)
 
     

Shiny happy people laughing

 
(försökte hitta den mest passande låttexten till rubriken!)

JAG HAR SERIÖST ALDRIG VART LYCKLIGARE! Radiohead, ute med nytt fräääscht album och The Strokes ute med ny singel och snart nytt album (21 mars)
HELT OTROLIGT !! Nu ska jag dansa med Thom Yorke:)
 
     

Love, you gotta feel it that you cannot hide.

 
 
     

I keep dancing on my own

 
 
     

Yes tonight I have to leave her

 
Imorn BÄR DET AV TILL ROMME! CAN I HEAR A FUUUCK YEAAH
 
     

Help is on the way!

 
 
     

Rolling on the river.

 
Var på spinning idag. Bas. Det är ju härligt i sig men efter en kvart av passet (var redan trött) kommer den här lilla trallan. OM den var skön att cykla till! Rös i hela kroppen och försökte sjunga med så gott jag kunde med svetten rinnandes från pannan och andningen uppe i hundra typ.
THEEEEEEY WILL NOOOTT FOOORRCEEEE UUUSSSS
 
     

Wouldn't be good enough for me no !

 
 
     

When you walk the streets for Louie, you ain't walking no avenue!

 
 
     

Jag är "lucy in the sky" jag är högt över molnen..

 
Har nyss spelat en låt som heter Creep ett bra tag nu, vilket jag själv som vet ackorden tycker är OTROLIGT strongt gjort. Det är endast barreackord. Dvs en hand på ett helt band. Rätt svårt till en början men har lärt in mig det och nu testade jag att jag göra lite olika.. vad ska man kalla det? Varianter typ? Hahah så svårt att förklara men jag ville bara skriva av mig tills min handled som twistat och vändt sig, kommer till rätta igen.
Det roligaste är att jag har hittat en massa nackdelar med att spela gitarr och väldigt få fördelar men endå kan jag inte sluta spela. Tillexempel, jag fick en blåsa förrut. Jag har fått tjockare hud på fingrarna vilket kan kännas lite otäckt ibland. Nackellacket blir helt jävla FAIL om man målat naglarna och sen spelar (att.jag.aldrig.lär.mig) och det kan kosta lite grann ibland. Strängarna kan gå av ibland och då är det bara att hosta upp nån hundralapp för att köpa nya. Och nu ska jag köpa en ny elgitarr för den jag har är en såkallad nybörjargitarr. Gillar inte att kalla mig för nybörjare längre ;) Min lärare sa att man tjänar rätt mycket på att köpa en begagnad vilket kan max ligga på 3500. . . (!)
Men även fast det finns en massa nackdelar så kan jag inte sluta spela. Det går inte. Skulle bli så ledsen om det var något som hindrade mig från att spela. Älskar att bara dra fram Hubert (har fortfarande inte haft min namngivning hahah) och spela lite!
 
     

Jag kommer baby, jag tror jag är kär !

 
Tryck på bilden:) En liten surpriselåt nu på kvällskvisten innán jag ska dra mig till Ki boxingen.
 
     

Somewhere over the rainbow, skies are blue.

 
Måste skriva ett so fix om hur hitler kunde ta makten i andra världskriget och blaa blaa blaaa. Jätteroligt. verkligen....
JAG ORKAR INTE MED SKOLJÄVLET! Sen har jag bara hittat ett gymnasium som jag vill gå på. Måste ha andrahandsval och sånt. Orkar inte. Vill bara hoppa över nian och sen hamna på ett gymnasium. Helst något där jag inte känner någon. Sånt är mys. Nu ska jag göra so. Kyssen på nosen
 
     

This ain't seaworld, this is as real as it gets!

 
Har blivit en hel del inspirationsbilder på sistone..
 
     

He calls me fifty times a day

 
 
     

Penny Lane is in my ears and my brain

 
Någon gång i mitt liv ska jag vara rödhårig. Punkt.
 
     

If time is all I have, I'll waste it all on you...

 
 
     

I had to run away high, so I wouldn't come home low...

 
 
     

Förlåt att jag aldrig någonsing sagt förlåt!

 

Tagen med Iphonen därav den *Host* underbara kvallen!
Mjo jag vet att den här låten kan vara lite äldre och för några lite ut-tjatad men för mig väcker små underbara minnen. När Nani, och Malin gick på en surprise konsert med Daniel. När jag fick min varma gosiga kram från honom, även om jag inte hade cash nog att köpa hans album så var han ändå underbar och gav mig en kram. Världens skönaste snubbe asså!
 
     

Girls don't cry for Louie. Louie wouldn't cry for you...

 
(jag har ingen aning om jag lagt ut den här bilden förrut? fy skäms på mig isådannafall!)
 
     

Det är en lång väg ner och du skulle aldrig ramla mer

 
Heh, ska ha konsert idag med Hubert (min gitarr. DOCK har inte haft sin namngivning än. Dags att fixa snart) Ska bli rätt spännande. Dock så fick jag en blåsa på min tumme i onsdags så jag har inte hunnit spela något sen dess och idag när jag testade (tummen är perffa nu. Tur va!) med den första låten gick det jättebra men sen när jag gjorde den andra så kändes det inte bra. Magkänsla typ. Jag funderar på att byta låt till en som jag nkan minst lika bra bara det att jag är rädd att det är lite för riskfyllt.. Jag ska ta en dusch och fundera på om det är värt det. Känna sig säker och byta, eller köra the safe road och ta den jag valde först...
I min description box står det att jag aldrig kommer visa min musikaliska sida i bloggN. Funderar på att slänga in ett klipp från förra sommaravslutningen när jag sjöng. Titta den som vill.
ÅH sommarlovskänslor <3
 
     

Mother, tell your children not to hold my hand. Tell your children not to understand.

 
Älskar den här bilden så otroligt mycket. Synd att inte Vince syns :/
 
     

Your looking sexy mama !

 
Jag älskar oss. Jag älskar dig. (hell jag älskar mig) Vi regerar världen. Du är best hest. Tack. Kan inte säga hur många gånger tack för denna underbara designen. Du är grym. Bäst. Cool. Het. Snygg. Underbar. Får slut på adjektiv här. Tack

 
     

I am, in repair..

 
 
     

He said: you and I we'll burn this town

 
Den utan sppååtifaj:
 
     

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

 
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt <3
 
     

Making up for teenage crime.

 
Sicken vackert väder! Kom verkligen ut med bilen imorse så jag verkligen kunde komma till skolan och sitta där och häcka. Verkligen.

Jag gör lite So och No. Exakt samtidigt. Hur lyckas man med det? Samtidigt skickar jag över vad Julia ska göra på son och är inne på facebook OCH lyssnar på musik. Kallas det multitasking kaaanske? Haha.
Bullen är oxå fast i denna vackra värme så hon hade tänkt glida förbi (verkligen inte på is såklart) och kolla på I rymden finns inga känslor. Sen ska vi glida till Infra och lämna tillbax den :)
Sickans hungrig jag blev... Multitasking tar verkligen på krafterna. Ska nog springe upp och göra nudlar. mmmmmmm ;D
MEN det är ju exakt såhär det ser ut nu. Man skulle ju inte kunna tro att den här bilden var från i somras. HELT SJUUUKT
 
     

I will love you until the end of time

 
Det läskigaste är, att under tiden jag läst The dirt har jag alltid haft den där uppfattningen om Mick Mars. Eftersom han har sin sjukdom (Ankyloserande Spondylit) så är han en väldigt inside guy. Jag läste en kommentar förrut om Slash och då skrev en snubbe att Slash är inte den bäste gitarristen, men allt han gör lägger han sin själ i. Vad jag fått för uppfattning om Mick Mars så tror jag han är endast sitt gitarrspelande. Jag tror han skulle tagit självmord för flera år sen om inte han älskade att spela gitarr så mycket. Jag vet själv, jag fick nyss en blåsa på min tumme och höll på att börja gråta för jag kunde inte spela gitarr något mer. Tillslut blir gitarrspelandet mer än en hobby, det blir ens liv och Mick Mars har nog tagit det bokstavligen. Jag ser Mick som min gitarrgud. Kanske inte för att han är världsgrym men för att han är lugn, han är sansad och han har både händer och fötter på jorden och nöjer sig med det. Jag älskar den där snubben! Hoppas han lever länge så man får en chans att se honom.
Nu ska jag inte skriva mer, kände för att skriva av mig lite grann. Har försökt lägga ner mitt skrivande på en No uppgift men jag skrev fem rader och tröttnade. Fuck life.. Godnatt :)
 
     

I don't want my mom to know...

 
 
     

Your fucking perfect to me !

 
 
     

Happy birthday to you

 
 
     

Down by the water

 
Duktiga tjejen sitteeeer häär!
  • Har haft städat rum sjuuuukt länge nu! Jag drar till och med upp på rummet så dagsljus kommer in (två skålar och en halvdrunken cola burk som står bredvid mig struntar vi i)
  • Har matteprov imorn och jag har rätt bra koll (borde egentligen pluggat för en halvtimme sen men sån som jag är fastnar jag för annat)
  • Har börjat på no projekt som ska vara inne om ett bra tag men för att underlätta för mig själv har jag börjat i GOD tid! + att jag tog ett MVG ämne !
  • Tränat sjukt mycket och även om vår idrottslärare plågade oss med fyspass och ingen stretching (TACK FÖR DET?!) så tränade jag idag!
  • Gottade mig med Burger King för att jag vart så duktig och kände inte ett dugg att jag tjockade mig!:) (brukar inte känna så men jajajaj)
  • Jagkommerintepåmer
  • Har köpt en AWESOME present åt min vackra underbara vän Julia Andersson AKA Bullen som fyller år på söndag men ska ha nåt Ben&Jerry party (FATTAR NI HUR UNDERBART!!) imorn. Asså åååh den är så underbar (var nära att köpa en till mig själv oxå men hade inte nog pengar. Jag tjuvkikade på den påvägen hem från Sollentuna Centrum hihih. Åh så underbart)
  • Detstårstillihjärnanpåmig
  • Har uppdaterat flitigt här på bloggfronten+tumblr fronten hihi
  • Hittat min signatur gitarr (slash sa att det är bra att ha en signatur gitarr, och duvet, vi är ju så pass bra polare så jag tänkte att jag kan väl lyda han lilla råd dårå) Hagströms! Elvis Presley hade den Juni 1968 när han körde Blue Suede Shoes.
  • Har Nationella prov i svenska på tisdag och har ingen panik alls !
Told ya !
 
     

Fuckarias

 
Den utan spotify :
 
     

The world is yours

 
Skapat en ny kategori som jag gärna kallar "Tryck på bildjäveln". Instruktioner: Tryck på bildjäveln.
Startar med en ny glasvegas låt. Lyssna !
 
     

Mother, tell your children not to walk my way...

 
Ååh lite nya besökare, sånt är alltid treevligt. Frågan är hur de hittat hit? Hahah.
Ska springa iväg på gitarren straax, min gitarrlärare sa att jag kunde vara med på en konsert den tolfte februabri och jag sa visst och så, men då visar det sig att det är en tävling och att man kommer bedömmas av en juri hahaha. och sen kan man tydligen vinna något. Men jag ska tamefasen vara med ändå, älskar att stå på scen så det gör inget att man blir bedömd sen:P
Nejfan nu ska jag göra lite nytta och plocka ihop min gura. TJINGELING